Setari Cookie-uri

Shakira și Gerard Pique s-au împăcat de dragul copiilor lor. Securea răboiului a fost îngropată

Shakira și Gerard Pique au ajuns la sentimente mai bune, de dragul copiilor pe care îi au împreună. Cei doi au îngropat securea războiului și își respectă programul de vizită.

Shakira și Gerard Piqué au luat decizia de a găsi o înțelegere pentru binele copiilor lor, punând capăt disputelor și tensiunilor care au existat între ei. Fostul cuplu a ales să îngroape securea războiului și să aibă o relație civilizată în ceea ce îi privește pe copiii lor.

După o perioadă în care divergențele au fost evidente, Shakira și Gerard Piqué au reușit să găsească un echilibru și să coopereze în mod pașnic, cel puțin în ceea ce privește copiii lor. Decizia de a ajunge la o înțelegere a fost luată de comun acord și a dus la crearea unei atmosfere de liniște și cooperare, conform surselor citate de vanitatis.elconfidencial.com.

„Ei respectă acordul de separare întocmai, nu mai există niciun fel de discuție sau problemă”, spun apropiații Shakirei. Situația este confirmată ulterior și de apropiații lui Gerard Piqué: „Așa stau lucrurile, nu există nicio problemă”.

Citește și:

Apropiații cântăreței confirmă că amândoi respectă cu strictețe acordul de separare și nu mai există discuții sau conflicte. Această situație este confirmată și de apropiații lui Gerard Piqué, care susțin că nu există nicio problemă între cei doi foști parteneri.

Astfel, Shakira și Gerard Piqué își împart timpul cu copiii într-un mod pașnic și armonios, fără certuri sau tensiuni. Shakira locuiește în prezent în Miami, unde s-a stabilit după despărțirea de Gerard Piqué. Ea se bucură de statutul de femeie singură și își concentrează atenția pe propria sa fericire și pe relațiile cu prietenii și familia.

În același timp, Gerard Piqué menține o relație stabilă cu Clara Chía, cu care locuiește împreună. Cu toate acestea, cei doi aleg să se evite atunci când copiii lui Gerard sunt prezenți, pentru a evita orice potențiale complicații sau conflicte cu Shakira.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.