Setari Cookie-uri

Probleme pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman, chiar înainte de nuntă! Ce a pățit actrița pe ultima sută de metri?

Oana Moșneagu a vorbit deschis despre pregătirile pentru nunta programată pe 2 iulie, însă anumite probleme neprevăzute i-au dat bătăi de cap iubitei lui Vlad Gherman.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, doi dintre cei mai iubiți actori din industria cinematografică românească, se pregătesc pentru un moment important în viața lor: cununia civilă. Cu toate acestea, pregătirile pentru evenimentul care ar trebui să fie unul de neuitat au fost puse pe pauză, din cauza unor situații de ultim moment, iar viitoarea soție a lui Vlad Gherman a dezvăluit publicului problemele cu care se confruntă.

Perechea, cunoscută pentru succesul profesional și pentru povestea lor de dragoste admirată de fani, a fost în lumina reflectoarelor încă de la începutul relației lor. Cu toate acestea, Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au bucurat de o relație solidă și de sprijin reciproc în fiecare etapă a vieții lor. Având cununia civilă programată pentru 2 iunie 2024, cuplul a început pregătirile pentru evenimentul care ar trebui să marcheze o nouă etapă în relația lor. Oana Moșneagu, fiind foarte activă pe rețelele sociale, i-a ținut la curent pe fanii săi în legătură cu fiecare detaliu legat de această experiență, inclusiv cu problemele apărute pe parcursul pregătirilor.

Citește și:

Recent, actrița a dezvăluit că rochia de mireasă pe care a comandat-o nu i se potrivește, generând un stres neașteptat înainte de evenimentul important. Mai mult decât atât, Vlad Gherman și-a ales costumul în funcție de rochia care nu îi mai este bună Oanei.

„Eu calculând câte zile mai am ca să îmi găsesc rochie pentru cununie, după ce a venit rochia comandată nu mi-e bună. Și după ce @vladgherman_oficial și-a luat costumul în funcție de ea”, a dezvăluit Oana Moșneagu pe pagina sa de Instagram.

Cu toate acestea, chiar și în fața acestor obstacole, cuplul rămâne optimist și entuziasmat în privința momentului care se apropie. Recent, cei doi au depus actele pentru cununia civilă, anunțând evenimentul pe conturile lor de social media.

Citește și:

„Fiecare pas, oricât de mic, care ne aduce mai aproape de «DA»-ul spus vieții noastre împreună, ne entuziasmează și emoționează”, a scris Oana Moșneagu, pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.