Setari Cookie-uri

Cum se înțelege, de fapt, iubitul Iuliei Albu cu fiica sa: Ea este la o vârstă destul de dificilă...

Iulia Albu și Mike și-au deschis sufletul și au vorbit despre povestea lor de dragoste, dar și despre familia pe care o formează împreună, de 5 ani deja.

În lumea monxdenă, povestea de iubire dintre Iulia Albu și Mike a captivat inimile fanilor de peste șase ani. O poveste care a început în Marea Britanie, s-a transformat într-o călătorie plină de provocări, atât pentru criticul de modă, cât și pentru partenerul ei de viață. Iulia Albu a fost cea care a pus piciorul în prag în povestea de iubire cu Mike, nedorind să continue relația la distanță.

«Iubitule, uite care e treaba. Tu ori te muți în România, ori ne despărțim». S-a uitat la mine și mi-a zis: «O să mă mut, ce să fac?». Așa a fost integrat Mike în familia noastră”, a povestit Iulia Albu, în podcastul „La Țocii”.

Primele interacțiuni dintre Mike și fiica Iuliei Albu, Mikaela, au fost pozitive, iar în ciuda unor neînțelegeri minore, au reușit să construiască o relație solidă. Cu toate că Mikaela se află la o vârstă dificilă, atât Iulia, cât și Mike au gestionat cu maturitate momentele de tensiune apărute în familia lor.

Citește și:

„Mika l-a adorat din prima clipă în care l-a cunoscut. Chiar dacă pe parcursul timpului au mai avut neînțelegeri, pentru că neînțelegerile sunt firești și într-o familie în care sunt mamă, tată și copil. Ea este la o vârstă destul de dificilă. E destul de rebelă. Când nu poate să facă ce vrea are o problemă. Am trecut și noi prin asta, am fost și noi adolescenți”, a mai povestit Iulia Albu, care a fost completată de Mike.

„Aș vrea să o corectez (n.red.: pe Iulia). Nu pe parcursul timpului, ci mai mult în ultimul timp. Pe parcursul timpului nu am avut probleme. A fost chiar o relație foarte frumoasă”, a explicat Mike.

Cu o relație care a trecut prin momente dificile, Iulia Albu și Mike au ales să își salveze iubirea prin terapie de cuplu. După participarea la emisiunea "America Express", cei doi s-au despărțit, dar au decis să se reîntoarcă unul la celălalt. Prin ședințe de terapie, au reușit să depășească obstacolele și să-și consolideze povestea de dragoste.

Citește și:

„Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers. (…) Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost și OK”, a spus Mike. În timp ce Iulia Albu a completat: „Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei, de fapt, nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit «uite, mai sunt și alții ca noi»”, a declarat Iulia Albu, potrivit cancan.ro.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.