Setari Cookie-uri

Trucuri mentale care te ajuta sa-ti revii dupa o despartire in mai putin de o saptamana

Daca vrei sa stii cum sa treci mai usor peste durerea unei despartiri, e important sa faci un pas in spate si sa-ti analizezi cu sinceritate relatia si motivele pentru care finalul te doare atat de tare. Cum faci asta?

Oamenii sufera atat de mult dupa o despartire pentru ca au o idee gresita asupra relatiei si asteptarilor de la partener. Idealuri precum “alesul” si “sufletul pereche” iti amplifica absolut inutil durerea pentru ca iti pacalesc creierul sa creada ca nu vei mai reusi sa te reindragostesti si ca cel pe care tocmai l-ai pierdut iti era menit.

foto interior si prima pagina: Aleshyn_Andrei Shutterstock

Aceste idealuri ti-au fost inculcate in minte si in suflet de lumea din jurul tau: filmele romantice, in care iubirea e simpla si eterna si finalul este intotdeauna unul fericit; melodiile de dragoste, care nu fac decat sa invarta cutitul in rana si sa te arunce intr-un vartej de emotii contradictorii.

Toate acestea au foarte putina legatura cu realitatea. Daca intelegi ca sunt concepte prefabricate, iti va fi mult mai usor sa-ti stergi lacrimile si sa pornesti in continuarea urmatorului “ales” – unul care nu te va rani si cu care vei reusi sa depasesti orice fel de obstacol.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.