Setari Cookie-uri

Chiar și cele mai puternice femei au nevoie de o pauză

Chiar și cele mai puternice femei au nevoie de o pauză. Au nevoie de cineva care să le fie alături, să le conducă, să le țină de mână și să nu le mai dea drumul.

Este în regulă să te simți obosită. Ia o pauză, meriți!

Chiar și cele mai puternice femei sunt obosite de responsabilitățile lor. Sunt obosite să se aranjeze întotdeauna, să fie concentrate asupra întâlnirilor pe care urmează să le aibă și pe facturile pe care trebuie să le plătească.Sunt obosite să mulțumească pe toată lumea. Sunt obosite și plictisite de tot, dar nu pot găsi curajul de a cere ajutor deoarece lumea se așteaptă ca ele să fie bine fără niciun ajutor. Lumea se așteaptă ca ele să depășească totul pe cont propriu.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

Chiar și cele mai puternice femei au nevoie de dragoste. Nu le place singurătatea, nu le place respingerea, nu le place să fie bărbatul și femeia în propria lor viață, nu le place să joace cartea eroină. Ele își salvează întotdeauna ziua, găsesc puterea de a se ridica de la pământ și a merge mai departe. Chiar și așa, le lipsește sprijinul și confortul de a avea un bărbat să le fie alături, un bărbat care să le amintească că nu trebuie să facă totul singur. S-au săturat de munca emoțională pe care trebuie să o depună pentru a se ridica de la pământ - câteodată au și ele nevoie de o mână de ajutor.

Citește și:

Chiar și cele mai puternice femei suferă. Când au trecut prin atât de multe probleme, când au fost puternice de prea mult timp și nu mai pot face asta. Când nu se mai pot ridica din pat pentru că inimile lor sunt grele, când nu mai pot gândi în mod clar pentru că mințile lor sunt împrăștiate și gândurile sunt încurcate. Când simt că tot ce au făcut până acum se destramă, iar puterea este adesea blestemul, nu binecuvântarea lor.

Chiar și cele mai puternice femei au nevoie de o pauză. Au nevoie de cineva care să le fie alături, să le conducă, să le țină de mână și să nu le mai dea drumul. Au nevoie ca timpul să încetinească astfel încât să își poată încărca bateriile pentru a continua. Au nevoie să simtă că este în regulă să fii vulnerabil și să ceri ajutorul, să recunoști că unor lucruri chiar nu le poți face față.

Citește și:

Chiar și cele mai puternice femei se simt lipsite de energie.

Chiar și cele mai puternice femei au obosit să fie atât de puternice pentru că puterea nu este ceva cu care te naști, ci ceva pe care trebuie să o crești, să o dezvolți în ciuda tuturor greutăților pe care le întâmpini și a tuturor provocărilor pe care trebuie să le depășești.

Chiar și celor mai puternice femei le lipsește să fie acele fete ce erau înainte ca lumea să le învețe cum să devină altcineva, înainte ca lumea să le învețe arta de a fi singure pentru că oamenii întotdeauna pleacă și înainte ca lumea să le învețe că nu te poți baza pe nimeni pentru că întotdeauna vor fi dezamăgite.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.