Setari Cookie-uri

Cele mai puternice femei sunt femeile cu suflet sensibil

A învățat singură să își țină capul sus atunci când haosul din mintea ei punea stăpânire pe ea. Este o femeie puternică care reușește să supraviețuiască fiecare bătălii pe care o duce, să găsească curajul de a se ridica de la pământ și a merge mai departe. 

Este mai puternică decât crezi pentru că nu i-au fost date prea multe opțiuni. În toate problemele ei a fost nevoită să fie puternică.

Ea se luptă cu sensibilitatea ei de ceva timp și continuă să facă întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Pe cât de firavă este inima ei pe atât de puternică este.

foto interior si prima pagina: Elena Barenbaum, Shutterstock

A învățat singură să își țină capul sus atunci când haosul din mintea ei punea stăpânire pe ea. Este o femeie puternică care reușește să supraviețuiască fiecare bătălii pe care o duce, să găsească curajul de a se ridica de la pământ și a merge mai departe.

Știe cât de important este să nu renunți deoarece are atât de multe de oferit. Are planuri mărețe, idei frumoase, visuri incredibile pe care vrea să le vadă transformate în realitate.

Citește și:

Da, uneori vrea doar să renunțe. Vrea să se dea bătută doar pentru o scurtă perioadă de timp, să ia o pauză și să își adune puternile. Știe că este capabilă să treacă peste toate, să lupte și să revină din nou pe picioare.

Lupta cu tot și nu renunță la ea. Sunt zile în care nu se simte în apele ei, însă știe că totul este temporar, că aceste lupte se vor încheia și că totul va reveni la normal.

Este cea mai puternică femeie pentru că în cele mai întunecate momente ea încă are speranță. Ea încă mai crede că totul va fi bine, respiră adânc și așteaptă ca furtuna să treacă și soarele să îi ghideze în continuare pașii.

Ea are voință și este curajoasă. Când simte că nu se poate descurca cu toate lucrurile dificile care sunt pe umerii ei, îi șoptește inimii încercând să îi amintească cât de puternică este pentru această lume.

Citește și:

Ea este un erou, o super femeie pentru că a reușit atât de multe. Știe că nu poate renunța, iar curajul ei este suficient pentru a lupta cu toate greutățile și obstacolele pe care le întâmpină zi de zi.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.