Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (1-7 martie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Astăzi vreau să fiu fericită. Aleg să mă bucur la fiecare lucru mărunt, să zâmbesc cât de mult pot, să apreciez oamenii din jurul meu și să creez amintiri frumoase.

Mantră pentru ziua de marti:

Mintea mea este plină de gânduri iubitoare și încrezătoare care se reflectă în viața mea. În sufletul meu nu există loc pentru ură, dispreț, negativism. Radiez iubire și ofer dragoste necondiționată.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Știu că sunt puternică. Știu că voi trece și peste asta. Am puterea în inima mea de a crea realitatea pe care mi-o doresc, controlându-mi energia și emoțiile.

Mantră pentru ziua de joi:

Am tot ce îmi trebuie pentru a face din ziua de astăzi cea mai bună zi a vieții mele. Am tot ce îmi trebuie pentru a rezolva orice provocări mi-ar aduce ziua.

Mantră pentru ziua de vineri:

O să mă pun pe picioare. Iar și iar. Cu cât mai repede îmi revin din probleme, cu atât mai repede o să ajung către ce mă îndrept în viață.

Mantră pentru ziua de sambata:

Mă iubesc. Știu că inima mea este fericită. Am tot ce am nevoie. Sunt recunoscătoare pentru călătoria pe care Universul mi-o oferă zi de zi.

Mantră pentru ziua de duminica:

Astăzi promit să mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.