Setari Cookie-uri

Ce ți s-a întâmplat nu a fost din vina ta... însă felul în care mergi mai departe este responsabilitatea ta

Vindecarea este responsabilitatea ta. Ai o singură viață, nu o petrece în durere. 

Ce ți s-a întâmplat nu a fost din vina ta. Nu a fost ceva ce tu ai cerut, nu a fost ceva ce tu ai meritat. Ce ți s-a întâmplat nu a fost corect. Tu ai fost un simplu spectator nevinovat care a fost distrus pentru că s-a întâmplat să fie acolo.

Cu toții suntem răniți la un moment dat în viață. Indiferent de sursa durerii, Universul ne oferă șansa de a ne vindeca - puterea este, însă, la noi. Trebuie să ne dorim să ieșim din cercul vicios al durerii, să găsim forța de a ne ridica de la pământ și de a o lua de la capăt. Cu lecțiile învățate și cu încredere că va fi mai bine.

În loc să ne simțim împovărați de durere, putem învăța să o vedem pe aceasta ca un dar rar oferit de divinitate. Vindecarea este responsabilitatea noastră - nimeni niciodată nu va reuși să ne vindece inima și să ne cicatrizeze rănile suferinței.

Citește și:

Vindecarea este responsabilitatea noastră deoarece durerea nevindecată este transferată tuturor celor din jur și nu trebuie să permitem celor care ne-au rănit să facă rău oamenilor pe care noi îi iubim.

Vindecarea este responsabilitatea noastră deoarece avem o singură viață și nu o putem trăi în durere.

Vindecarea este responsabilitatea noastră deoarece dacă vrem ca viitorul nostru să fie diferit nu putem trăi în trecut.

Vindecarea este responsabilitatea noastră deoarece avem puterea să ne vindecăm pe noi înșine - chiar dacă înainte credeam că nu putem face asta.

Vindecarea este responsabilitatea noastră deoarece fiecare persoană pe care noi o admirăm profund a trecut peste durere și a învățat că fericirea se construiește treptat, cu răbdare.

Citește și:

Vindecarea este responsabilitatea noastră deoarece aceasta nu ne întoarce la cine am fost înainte, ci ne ajută să devenim cineva care nu am fost niciodată - după vindecare vom fi mai puternici, mai înțelepți, mai buni.

Când ne vindecăm ne transformăm în ce am vrut întotdeauna să fim. Nu suntem capabili să ascundem durerea, însă suntem capabili să ne vindecăm sufletele complet și să ne urmărim visurile cu inima deschisă. Suntem capabili să gestionăm orice ne oferă viața. Suntem pregătiți să îndrăznim, să riscăm, să ieșim din zona de confort și să trăim așa cum ne dorim.

Da, viața ne rănește pe toți în moduri diferite, însă modul în care răspundem - și cine devenim - este ceea ce determină dacă o traumă devine o tragedie sau începutul poveștii despre modul în care victima a devenit eroul.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.