Setari Cookie-uri

Oana Radu face dezvăluiri tulburătoare despre divorțul de Cătălin Dobrescu: Ți se spală creierul cu anumite fraze...

În cadrul interviului din emisiunea „Follow us” de la Kanal D2, Oana Radu a oferit o perspectivă sinceră asupra divorțului său de Cătălin Dobrescu. Dezvăluirile ei despre lupta cu frica de abandon și dificultățile financiare din relația lor au captat atenția publicului,

Oana Radu, cunoscuta artistă din industria muzicală românească, a fost invitată în emisiunea „Follow us” de la Kanal D2, unde a adus la lumină detalii dureroase despre divorțul de Cătălin Dobrescu. În cadrul interviului moderat de Teo Trandafir, vedeta a vorbit deschis despre experiențele traumatizante din căsnicia lor și despre motivele care au dus la decizia de a pune capăt relației.

Cei doi s-au căsătorit acum trei ani, după o relație care a durat patru ani. Cu toate acestea, Oana Radu a dezvăluit că de la începutul poveștii lor de iubire nu a simțit că sunt compatibili și că a acceptat să se căsătorească cu Cătălin din frica de a fi abandonată, aducând în discuție și problemele de comunicare și presiunea de a se conforma.

„Asta s-a întâmplat în toată relația noastră, el a încercat mereu să mă schimbe. De la început am simțit că nu suntem compatibili, că este o relație în care nu pot să fiu eu, oamenii din jurul meu, chiar și rudele lui mă întrebau mereu de ce stau și cum de accept”, a spus Oana Radu.

Citește și:

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii, a fost directă și a întrebat-o pe Oana de ce s-a căsătorit dacă știa că relația lor era toxică. Oana a mărturisit că a căutat o formă de siguranță și stabilitate, dar că a realizat că aceste acte nu au fost întotdeauna o idee bună. Mai mult, de-a lungul interviului, Oana a adus în discuție și aspecte financiare, dezvăluind că ea era principalul susținător financiar al cuplului și că, deși a muncit din greu pentru confortul lor, relația a fost marcată de tensiuni și dispute legate de bani.

În plus, Oana a subliniat că după separare au urmat momente dificile, iar procesul de despărțire nu a fost lipsit de controverse și neînțelegeri, inclusiv dispute legate de bani și apartamentul pe care l-au împărțit.

Citește și:

„De ce te-ai mai căsătorit cu el?”, a fost întrebarea adresată de Teo Trandafir, pentru artistă.

„Este o întrebare la care toată lumea așteaptă un răspuns de la mine, nu îl am. Probabil că a fost cumva faptul că încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată, cum am fost părăsită de tată și m-am agățat de niște acte, cred că acesta a fost motivul, să am o certitudine că nu voi mai rămâne singură, actele nu sunt o idee prea bună”, a răspuns Oana Radu.

Cu toate acestea, Oana a refuzat să intre în detalii despre posibile forme de abuz, preferând să se concentreze pe procesul de vindecare și reconstrucție personală.

„Vorbești despre frică. Pe mine frica mă duce cu gândul la violență”, a spus Teo Trandafir, după ce a ascultat dezvăluirile făcute de Oana Radu.

Citește și:

„Frica poate avea multe câmpuri… frica de abandon. Tot ce am tolerat în această relație a fost pentru a nu fi părăsită. (…) Când ți se spală creierul cu anumite fraze… oricât de puternic ești sau te crezi, lucrurile astea te afectează la un moment dat”, a declarat cântăreața.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.