Setari Cookie-uri

Cele mai importante 4 lucruri in viata. Multi nu acorda importanta nici macar unui lucru din aceasta lista

Banii. Job-ul. Bunurile. Statutul social. Multi dintre noi ne petrecem viata dorindu-ne din tot sufletul aceste lucruri, uneori cu costuri uriase si compromisuri dureroase. Insa acestea nu sunt lucrurile care conteaza cu adevarat in viata...

Viata este prea scurta. Timpul ne este limitat. Orele ne sunt numarate. Concentreaza-te pe ce conteaza cu adevarat si renunta la ce nu conteaza. Invata sa fii fericita.

Primul lucru cu adevarat important in viata: SCOPUL

Scopul este motivul pentru care traim. Scopul ne conduce actiunile. Scopul ne alimenteaza pasiunile. Scopul cuprinde munca noastra, relatiile noastre, abordarea noastra de a ne trai viata. Scopul este in tot ceea ce facem. Scopul inseamna sa ne traim viata cu intentie. Scopul oferii vietii noastre un sens.

Scopul este ceea ce ne mentine pe linia de plutire si ne ajuta sa mergem mai departe atunci cand viata devine grea.

Al doilea lucru cu adevarat important in viata: TIMPUL

Cu totii avem acelasi numar de ore pe zi. De ce unii dintre noi sunt mega stresati, intotdeauna pe fuga si se plang ca nu reusesc sa faca tot ce vor, in timp ce altii sunt foarte relaxati si fericiti in timp ce fac extrem de multe lucruri?

Citește și:

Cu totii avem responsabilitati si obligatii... insa diferenta dintre prima categorie de oameni si a doua mentionate mai sus este aceasta: alegerile facute zi de zi, clipa de clipa.

Multi dintre noi dam prea usor timpul nostru pe lucruri neimportante. Aglomeram atat de multe in zilele noastre si ajungem sa simtim ca avem din ce in ce mai putin timp pentru a face lucrurile pe care ne dorim cu adevarat sa le facem.

Timpul este o resursa finita - odata consumat, dispare. Nu putem obtine timp din trecut, insa putem fi selectivi cu modul in care il consumam. looking after a loved one who has physical or mental health challenges.

Al treilea lucru cu adevarat important in viata: SANATATEA

Ne neglijam de atat de multe ori si ne intrebam de ce simtim ca ne dam duhul atunci cand urcam cateva trepte. Ne neglijam alimentatia si ne intrebam de ce ne-am ingrasat. Ne neglijam sanatatea mintala si ne intrebam de ce suntem mereu stresati.

Citește și:

Al patrulea lucru cu adevarat important in viata: RELATIILE

Prietenii, familia, oamenii dragi sunt cei care ofera cu adevarat scanteie vietii noastre. De aceea este important sa ne facem timp pentru a avea grija de relatiile cu ei. Trebuie sa ne facem timp sa hranim cu iubire aceste relatii.

Relatiile sunt baza noastra, fundamentul nostru. Trebuie sa fim implicati si prezenti in ele, sa le oferim dragoste si atentie.

foto main S. Splajn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.