Setari Cookie-uri

10 semne ca esti prea amabila pentru binele tau

Toti prietenii tai te stiu drept acea persoana mereu calma si draguta. Colegii de birou iti admira generozitatea si altruismul. Totusi, exista prea multa amabilitate?

Da, exista. Cand ii pui tot timpul pe ceilalti pe primul loc, inevitabil, tu cazi pe ultimul sau, in cel mai bun caz, spre sfarsitul listei. Acest lucru duce, pe termen lung, la oboseala cronica, frustrare si un sentiment de abandon fata de propria persoana.

De aceea, este important sa trasezi limite si sa iti dai seama cand esti „prea buna” cu cei din jur. Dar cum stii ca esti prea amabila? Ei, bine, daca bifezi mai mult de 5 dintre elementele de mai jos, vei sti ca este momentul sa te focusezi mai mult pe tine. Cum stii ca esti prea amabila: 10 semne

1. Ii lasi tot timpul pe ceilalti in fata ta. Fie ca este vorba despre coada de la casa de marcat sau coada din sala de asteptare a cabinetului medical, tu lasi pe toata lumea inaintea ta. Argumente exista mereu: este batran, este insarcinata, pare obosita, are copil, pare ca e mai urgent, are doar trei produse in mana etc.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.