Setari Cookie-uri

Cum iti dai seama ca cineva te minte, potrivit unui expert in limbajul corpului

Vrei sa fii prima care isi da seama cand cineva minte si sa nu te inseli niciodata in privinta asta? Tot ce trebuie sa faci este sa acorzi o atentie deosebita limbajului trupului lor.

Se spune ca minciuna are picioare scurte si totusi sunt atatea persoane care scapa basma curata. Nu este responsabilitatea ta sa ii demaschezi pe mincinosi in fata tuturor, dar este important sa recunosti un mincinos atunci cand tu ai de-a face cu el.

Fie ca il intalnesti la locul de munca, in cercul de prieteni sau apare in calitate de potential iubit, cu siguranta vrei sa te prinzi ca este un farsor inainte sa fie prea tarziu. Daca ceva ti se pare suspect inca de la inceput, asculta-ti instinctul si treci la urmatorul pas: citeste limbajul trupului persoanei care incearca sa te minta.

Mai multe despre cum iti dai seama ca cineva te minte ne dezvaluie Vanessa Van Edwards, autoarea cartii “Cues: Master the Secret Language of Charismatic Communication” si cercetatoare-sef la laboratorul de cercetare a comportamentului uman Science of People.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.