Setari Cookie-uri

Ilinca Vandici, mărturisiri după ce a văzut-o pe actuala iubită a fostului ei soț: Am văzut, îți dai seama. Ce să simt...

Ilinca Vandici a avut o primă reacție după ce a văzut fotografii cu fostul ei soț și actuala sa parteneră de viață.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” și gazda emisiunii „Follow Us” de pe Kanal D2, a avut o primă reacție cu privire la apariția fostului său soț, Andrei Neacșu, alături de o nouă iubită, în spațiul public. Cu toate că divorțul a adus schimbări în viața lor personală, prioritățile rămân clare: binele și fericirea copilului lor, Zian.

Într-un interviu recent, Ilinca Vandici a afirmat că decizia lor de a rămâne părinți responsabili pentru Zian este una fermă și înțeleaptă. Chiar dacă drumurile lor s-au separat, ea și fostul soț sunt hotărâți să ofere copilului lor un mediu stabil și plin de iubire.

„Cum am mai spus, rămânem părinții lui Zian și bineînțeles că vom fi mereu alături de el. Cred că este o perspectivă sănătoasă și matură din care am acționat și vom acționa în continuare în ceea ce privește viața copilului nostru. Am și declarat la momentul anunțului divorțului că ne veți mai vedea împreună din postura de părinți și cred că așa e normal și înțelept, nu mi se pare nimic ieșit din comun în asta.

Citește și:

Bineînțeles că deciziile în ceea ce-l privește pe Zian sunt discutate, analizate și luate de comun acord. Și tocmai pentru că Zian are deja 6 ani și jumătate, el e cel care în marea majoritate a timpului decide și alege ce vrea să facă, unde vrea să meargă, dar mereu îl îndrum și vorbim. Are o personalitate puternică”, a declarat prezentatoarea Kanal D2, pentru VIVA.

Despre relația lor post-divorț, Ilinca a subliniat că deciziile legate de Zian sunt luate de comun acord și cu atenție la nevoile și dorințele lui. La vârsta de 6 ani și jumătate, micuțul Zian are deja o personalitate puternică, iar părinții îl îndrumă și discută cu el despre alegerile pe care le face.

Cu privire la apariția lui Andrei Neacșu alături de o nouă iubită, Ilinca a abordat subiectul cu maturitate și multă înțelepciune, chiar dacă, poate, nu i-a fost deloc ușor.

Citește și:

„Apropo de subiecte interesante. Știi cum e. Ni se dă, că presa e mare. Persoanele publice de asemenea, oamenii afiliați persoanelor publice de asemenea. Stând și informându-ne pentru emisiune zilele acestea a apărut un subiect cu fostul meu soț, alături de actuala lui iubită sau cel puțin așa susțin colegii noștri de presă. Am văzut, îți dai seama. Ce să simt? Cumva mi-am spus-o și o să o repet.

Lucrurile între noi sunt clare. Vom rămâne în continuare părinți pentru copilul nostru, pentru că așa e normal. În rest, fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește.”, a mai spus Ilinca Vandici, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.