Setari Cookie-uri

Victorie pentru Victor Cornea, atât în plan personal, cât și profesional! Vestea pe care a aflat-o luni dimineață!

Victor Cornea se află în cel mai bun moment al vieții sale, iar acest lucru îl demonstrează performanțele sale în tenis. Ce veste a primit iubitul Andreei Bălan?

Luni, 30 octombrie, a fost o zi de bucurie și reușită pentru Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. Cu un parcurs impresionant în ultimele competiții, Victor Cornea a reușit să urce în clasamentul ATP la dublu.

Conform ultimelor date, Victor Cornea ocupă locul 65 în acest clasament, după performanța sa la Turneul ATP 500 de la Basel, Elveția. Aici, în competiție, el a făcut echipă cu partenerul său, Nikola Cacic, și au ajuns până în sferturile de finală. Performanța notabilă a fost inaugurată în primul tur al turneului, când Cornea și Cacic au învins cuplul elvețian format din Mika Brunold și Marc-Andrea Huesler. Această victorie le-a adus 90 de puncte în clasament și un cec generos în valoare de 18.200 de euro, subliniind astfel evoluția excelentă a lui Cornea pe terenurile de tenis din întreaga lume.

Citește și:

Este evident că Victor Cornea nu se remarcă doar în domeniul sportiv, ci și în cel familial. Cea mai recentă veste despre ascensiunea sa în clasamentul ATP la dublu se îmbină perfect cu evoluția sa în relația cu Andreea Bălan, care a luat un nou avânt în ultimele luni. Astfel, cei doi s-au mutat împreună în vila de lux a artistei și petrec timp ca o familie adevărată.

Despre legătura sa cu fiul său, Cornea a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO că relația lor este una foarte solidă. Băiețelul său locuiește cu mama lui, Irina, în București, unde este elev în clasa a V-a și pasionat de fotbal. Deși tatăl său este un jucător de tenis profesionist, Luca a ales calea fotbalului și este înscris la Dinamo.

Citește și:

"Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina. Luca are 10 ani, este în clasa a V-a și stă cu mama lui în București, ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin.", s dezvăluit tenismenul, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.