Setari Cookie-uri

Iulia Albu și Mike, eliminați de la America Express!

Echipa formată din Iulia Albu și Mike a fost eliminată din competiția America Express.

Într-o ediție tensionată, miercuri, 13 decembrie 2023, a emisiunii America Express – Drumul Soarelui de la Antena 1, cuplul Iulia Albu și Mike au părăsit competiția, fiind eliminați în cursa pentru ultima șansă. Desfășurată în sezonul 6, ediția 36, acest moment a generat reacții aprinse din partea fanilor, iar anunțul oficial a fost făcut pe contul de Instagram Viperele Vesele.

Într-un efort susținut de a obține biletul către semifinala din Argentina, Iulia Albu și Mike s-au confruntat cu toate provocările întâlnite pe parcursul competiției. Alături de celelalte echipe, printre care Romică Țociu – Cătălin Țociu, Alexia Eram – Aris, și câștigătorii Sânziana Negru și Laura Giurcanu, cei doi au avut parte de momente memorabile și intense. Cu toate acestea, presiunea a crescut în timpul probelor, iar cuplul a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor.

Citește și:

Pe pagina de Instagram Viperele Vesele, cunoscută pentru a oferi informații în avans despre evoluția concurenților, s-a făcut public anunțul privind eliminarea cuplului Iulia Albu și Mike.

"În etapa 8 a emisiunii America Express, soarele va fi roșu și echipa formată din Iulia Albu și Mike va fi eliminată," a fost mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, exprimând o gamă variată de opinii. Mulți au lăudat curajul și determinarea Iuliei Albu, apreciind parcursul ei în competiție. În schimb, au existat și critici la adresa partenerului său, acuzându-l de inflexibilitate și incapabilitate de a face față provocărilor. Comentariile au fost împărțite, reflectând diversitatea de opinii privind evoluția cuplului în concurs.

Citește și:

”Dacă avea un partener mai flexibil și nu atât de încăpățânat ajungea mai departe și nu lua nici atâta hate din cauza lui. E adevărat că a fost ambițioasă, chiar dacă uneori i-a plăcut să fenteze probele/ Urât sezon cu așa finaliști. Giulia și Vlad sunt cel mai buni/ Echipa Iulia și Mike mi-a lăsat o impresie neplăcută, cea a unui cuplu disfuncțional/ Au mers amândoi tare rău. Iar în ultimele ediții începuseră să-și dea în petec/ Bine că scăpăm de ea. Nu am văzut vreodată femeie mai rea/ Iulia Albu are nevoie de 100 de ore de terapie după asta/ Chiar m-a surprins plăcut Iulia. Nu mă așteptam să fie așa dibace, însă lasă de dorit partenerulei. Efectiv a făcut-o de rușine/ Ea a fost în competiție cu iubitul ei/ Iulia Albu a surprins plăcut, dar cu așa partener…”, au fost doar o parte din comentariile internauților.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.