Setari Cookie-uri

Campionii mediului își mai pot înscrie proiectele la Gala Green Report 2023 până pe 30 octombrie

Numărul companiilor care implementează soluții locale de sustenabilitate crește de la an la an, iar unul dintre obiectivele Galei Green Report este de a face cunoscute publicului larg aceste inițiative și proiecte care contribuie la reducerea impactului negativ asupra mediului.

Datorită cererilor numeroase de înscriere, termenul limită pentru înscrierea la Gala Green Report 2023 s-a prelungit până pe 30 octombrie. Astfel, organizațiile și instituțiile publice sau private cu sediul și operațiunile în România sunt invitate să înscrie gratuit proiectele pe gala.green-report.ro la cele 12 categorii ale competiției
,,Cu fiecare ediție a Galei Green Report, descoperim proiecte tot mai valoroase pe care ne bucurăm să le aducem în atenția publicului larg. Oamenii și companiile din spatele lor merită să fie văzuți și auziți pentru că sunt dovada vie a faptului că lupta pentru o lume mai verde poate fi câștigată dacă avem încredere și voință. ’’, a declarat Raluca Fișer, Președinte Asociația Green Revolution
Tematica celei de-a treia ediții va fi „Orașul de Smarald”, aducând în prim-plan preocuparea pentru îmbunătățirea calității mediului urban și crearea unor orașe mai verzi și prietenoase cu mediul. Gala de premiere va avea loc pe data de 18 ianuarie 2024 și va reuni lideri de afaceri, experți de mediu, ambasadori, reprezentanți ai guvernului și alți stakeholderi importanți din industrie.
Anul acesta, membrii juriului sunt Ramona Jurubiță – Country Managing Partner KPMG, Andreea Mitiriță – Partener Consultanță Fiscală, PwC, Marius Brînzea – Director Strategie Reciclad’OR, Raluca Popa – Partener Taxe, EY România, Sorin Elisei– Director Consultanță, Deloitte România, liderul practicii de sustenabilitate, Florin Stoican– președinte Asociațiile Kogayon și Parcul Național Văcărești.
O inițiativă a publicației Green Report, lider de 15 ani pe teme de mediu și sustenabilitate, pentru al treilea an consecutiv, Gala Green Report premiază excelența și recunoaște cele mai imporante proiecte din domeniul sustenabilității , atât din sectorul privat, cât și din cel public.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.