Setari Cookie-uri

Infectii Urinare: Tratamente NATURISTE

Trateaza infectiile urinare cu extracte din plante, care curata rinichii si ajuta in eliminarea microorganismelor din tractul urinar.

Dacia plant renostim

Dacia plant renostim

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

rin plantele din componenta sa, are un efect antiseptic puternic, ceea ce duce la remedierea si chiar vindecarea intr-un timp scurt (de ordinul zilelor) a infectiilor aparatului urinar. Este recomandat cu predilectie in urmatoarele afectiuni:
cistita, pielocistita, pielonefrita, calculi urinari (are proprietati calculolitice si diuretice - aceasta permite dezagregarea si eliminarea pietrelor. in plus, fiind antispastic, elimina o buna parte din durerile care apar la migrarea calculilor sfaramati pe traiectul urinar.), anurie, oligurie, hematurie (prezenta sangelui in urina), infectii ale tubului digestiv:, enterita (inflamatia intestinului subtire), gastroenterita (inflamatia intestinului subtire si a stomacului), enterocolita (inflamatia intestinului subtire si a colonului), sindrom entero-renal (infectie globala a intestinului subtire si a rinichiului, cu manifestari inflamatorii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.