Setari Cookie-uri

Mădălina Ghenea, despre tratamentul secret care a stârnit îngrijorare în rândul fanilor Așa dorm eu...

Mădălina Ghenea a apărut cu o mască de oxigen pe Instagram, dezvăluind ulterior că este parte a unei terapii hiperbare pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Mădălina Ghenea a captat atenția fanilor săi în ultimele fotografii postate pe Instagram, acolo unde s-a afișat purtând o mască de oxigen. Această apariție neobișnuită a stârnit îngrijorarea admiratorilor, dar vedeta a venit rapid cu explicații și dezvăluiri despre tratamentul pe care îl urmează.

În vârstă de 36 de ani, Mădălina Ghenea, cunoscută pentru atenția acordată stării sale de bine, a făcut publică informația că aceasta este parte a unei terapii hiperbare. Într-o postare pe rețelele de socializare, ea a dezvăluit care este secretul său pentru o stare de bine de invidiat.

"Bine, prieteni, e timpul să-mi dezvălui secretul. Așa dorm eu. (...) Este o cameră hiperbară.", a spus frumoasa româncă.

Conform informațiilor oferite de doc.ro, terapia cu oxigen hiperbaric este un tratament care accelerează vindecarea organismului prin expunerea acestuia la o cameră de presiune specială. Acest proces crește cantitatea de oxigen din sânge, ajutând la vindecarea leziunilor într-un mod mai rapid și eficient. Mai mult decât atât, terapia hiperbară poate îmbunătăți aportul de oxigen, reduce edemul și contribuie la stoparea evoluției unor infecții.

Citește și:

Mădălina Ghenea, stabilită în Italia, și-a început cariera în modă la vârsta de 15 ani și a devenit rapid un nume cunoscut în industrie. De-a lungul carierei sale, a fost implicată în proiecte diverse, de la prezentări de modă la participări în emisiuni de televiziune și filme.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.