Top 10 cele mai scurte casnicii dintre vedete

Top 10 cele mai scurte casnicii dintre vedete
Kudika
2 Septembrie 2010

Se spune ca o casnicie implica responsabilitate, daruire si foarte multa dragoste. Seductia este un joc placut si de la iubire nebuna pana la declaratii eterne nu mai e decat un singur pas. Totusi, chiar daca indragostitii isi ureaza credinta vesnica, nimeni nu garanteaza ca vor avea o casatorie durabila. Avem si cateva exemple elocvente care si-au dat seama destul de repede ca s-au pripit cand au spus Da!. Iata un top 10 al celor mai scurte casnicii dintre vedete:

LOS ANGELES - SEPTEMBER 19: Producer Tracey Edmonds (L) and actor Eddie Murphy arrive at the premiere of Lionsgate's 'Good Luck Chuck' at the National Theater on September 19, 2007 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)3. Eddie Murphy si Tracey Edmonds, 2 saptamani
Cei doi au avut parte de o ceremonie privata deosebit de romantica, organizata in Polinezia Franceza. Cu toate acestea, dupa 2 saptamani, inainte sa se casatoreasca civil in America, Eddie Murphy a declarat ca a anulat totul, deoarece s-au despartit.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri