Interpretarea viselor: Visul repetitiv
Daca ti se intampla ca acelasi vis sa se repete de nenumarate ori, semnificatia uzuala indica faptul ca trebuie sa acorzi atentie acelui vis, intrucat subconstientul tau incearca sa-ti transmita un mesaj. De cele mai multe ori acest mesaj este transmis prin intermediul unor imagini si senzatii foarte puternice, cu implicatii profunde asupra ta, ceea ce inseamna, de asemenea, ca acel vis repetitiv este important pentru tine.
Un vis care se repeta atrage de obicei atentia asupra unei temeri, chiar traume din trecut, slabiciuni sau asupra unui impas in care te afli si a carui solutie nu o gasesti. Visul repetitiv se poate referi si la un domeniu al vietii tale pe care l-ai neglijat complet in ultimul timp, de cele mai multe ori fiind vorba de cel emotional-afectiv.
Pentru a interpreta un vis care se repeta, este necesar sa intelegi ce reprezinta pentru tine simbolurile aparute in vis. Intreaba-te care sunt temerile tale, ce iti doresti, dar iti este teama sa recunosti, care sunt evenimentele din trecutul recent sau indepartat ce te-au marcat profund si ce anume te nemultumeste cu privire la propria ta persoana si la viata ta. Incercand sa dai raspunsuri acestor intrebari, vei reusi sa descoperi semnificatia visului repetitiv, dupa care, asa cum se intampla de obicei, acesta nu se va mai repeta.
Dezlegare vise: semne din vis care te pregatesc pentru SCHIMBARE
Interpretarea viselor si cum ne influenteaza acestea comportamentul
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: