Setari Cookie-uri

8 chei pentru a-ți cultiva energia feminină

Fiecare femeie este minunată în felul ei. Iar atunci când își conștientizează, îmbrățișează și cultivă energia feminină, devine o zeiță. Iată cum poți fi și tu una.

1. Mișcă-ți corpul

Cu cât petreci mai mult timp stând, corpul își pierde din fluiditate, se rigidizează iar energia ta devine stagnantă. Feminintatea înseamnă grație și felxibiliate. Așadar, mișcă-ți corpul. Dansează, înscrie-te la balet, ia lecții de dans din buric, mișcă-ți mâinile și picioarele chiar și atunci când stai la birou, ai grijă de tine.

2. Ingrijește-te

Chiar dacă ești și chiar dacă nu ești într-o relație de cuplu. Ai grijă de sufletul, mintea și corpul tău astfel încât să te simți atât de bine în pielea ta încât tu să te îndrăgostești de tine. Fă măcar un lucru pentru tine și starea ta de bine în fiecare zi. Bucură-te de viață pentru a putea să îți umpli rezervele de energie și iubire pentru a le putea oferi apoi celorlalți.

Citește și:

Bucura-te de sexualitatea ta

Sursa Foto: Shutterstock/By Subbotina Anna

3. Bucură-te de sexualitatea ta

Indiferent de ce ai auzit sau ți s-a spus până acum, femeile sunt ființe sexuale. Așadar, îmbrățișează această latura a ta și bucură-te de ea fără să te simți vinovată. Astfel, te conectezi la energia ta feminină la un nivel mai profund.

4. Integrează-te într-o comunitate

Suntem făcute să fim într-o legătură strânsă unele cu celelalt și nicidecum în concurență. Femeile sunt create să înflorească, să creeze, să se dezvolte în comuniune unele cu celelalte. Chiar și prânzul luat împreună cu o prietenă îți va hrăni energia feminină.

5. Petrece timp cu tine însăți

Femeile sunt mai conectate la intuiția lor decât bărbații. Avem nevoie de timp cu noi însene în care să procesăm evenimentele zilei și să ne conectăm cu intuiția noastră. Poate fi vorba de meditație sau o plimbare în parc.

Citește și:

6. Invață să primești

Acțiunea ține de energia masculină în timp ce a primi ține de energia feminină. Un bărbat nu își dorește un alt bărbat lângă el chiar dacă poartă rochie și pantofi cu toc. Invață să te oprești din făcut și acționat și să te lași ajutată. Avem nevoie de ambele energii, feminină și masculină, însă ca femei, energia feminină trebuie să fie predominantă.

7. Fii senzuală

Gustă viața din plin, bucură-te de miracolul atingerii atunci când atingi pe cineva sau ești atinsă de cineva drag. Nu te grăbi. Pune căldură și mister în gesturile tale.

Cum sa iti cultivi energia feminina

Sursa Foto: Shutterstock/ By Svyatoslava Vladzimirska

8. Creează

Suntem concepute să creeăm pentru că suntem conectate la forța creativă a vieții. Foloșește-o pentru a-ți face viața mai frumoasă și a lăsa ceva în urma ta.

Citește și:

sursa foto: shutterstock/by alphaspirit

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.