Setari Cookie-uri

Despre felina patrata, laptaria iubareata si alte povesti urbane

Metropola asta a noastra, cu metehnele ei si crivatul ei si specimenele care bat la ochi pe strazile ei, iata ca saptamana asta ne loveste ca din senin cu un rezervor prea-plin de splendori in iar-...na. Party-uri unul si unul, muzica aleasa pe spranceana, arta stradala, teatru si film - toate se imbina-ntr-un buchet cu atat mai rar si ademenitor cu cat a rasarit din cimentul nostru. Mereu acelasi si, uneori, o stim cu totii, asa de gri ca ne oprima, si ne deprima, cimentul tern al capitalei mai si erupe cu artificii din cand in cand - asa ca de ele, si-anume de evenimentele insiruite mai jos, pliate pe toate gusturile, CLAR trebuie sa profitam, si nu oricum ci-n masa!

Realizat de Ioanina

Tot diseara, de la 22:00, in El Grande Comandante, petrecaretele, si escortele lor masculine desigur, sunt invitate sa dea in mintea tocilarelor, bibliotecarelor si tuturor celorlalte figuri care-ar putea sa le dea idei de dresscode pentru party-ul tematic “RetroSpecs”. In seara asta deci, “specs-appeal”-ul va da tonul distractiei asa ca daca stii sa scoti un look divin dintr-o pereche de ochelari, esti binevenit. Daca nu, tot binevenit esti – sa privesti la cei mai inspirati decat tine, care te vor privi la randul lor, prin lentile de fite, roz-bonbone sau... sclipicioase? Go crazy!
Iar in originalul El Comandante de pe Sf. Stefan 13 se incing din nou calcaiele la petrecerea "pinguinilor" - Pinguim Party are specificatii mai clasice, pentru un dresscode uniform si cool, incercat si validat, numai bun de convertit in uniforma: papion si bretele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.