Setari Cookie-uri

Detalii neștiute despre prima căsnicie a lui Radu Vâlcan: Nu am greșit nici eu, nici ea...

Puțini știu că Radu Vâlcan a mai fost căsătorit înainte de mariajul cu Adela Popescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, în prima căsătorie a actorului?

Radu Vâlcan formează acum un cuplu fericit cu Adela Popescu, împreună având trei băieți și fiind considerați una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că actuală căsnicie a lui Radu Vâlcan nu este prima, acesta trecând printr-un divorț înainte de a fi într-o relație cu Adela Popescu.

La vârsta de 26 de ani, Radu Vâlcan s-a căsătorit cu Tereza, o femeie cu care a format un cuplu timp de 4 ani. Decizia de a se căsători a fost luată, în parte, din dorința de a trăi această experiență, deși relația lor nu a reușit să reziste în timp. Cei doi au ajuns să se despartă, recunoscând că erau într-o perioadă a vieții lor în care se îndepărtaseră și se încărcau negativ, iar aceasta nu îi mai ajuta să crească ca indivizi.

Citește și:

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, spunea Radu Vâlcan în urmă cu ceva vreme.

La distanță de 16 ani de la divorțul său de Tereza, fostul partener al lui Radu Vâlcan și-a continuat drumul. Tereza a ales să își urmeze propria cale, devenind o femeie de afaceri și având acum un copil. În urma divorțului, Radu Vâlcan a întâlnit-o pe Adela Popescu, iar povestea lor de dragoste a început pe platourile de filmare. Cei doi au trecut prin provocări și încercări, în special după ce au devenit părinți.

Citește și:

Adela Popescu și Radu Vâlcan au mărturisit că relația lor a avut momente dificile din cauza concentrației asupra creșterii celor trei copii. Cu toate acestea, au reușit să-și găsească echilibrul prin gestionarea responsabilităților și acordarea de timp unuia celuilalt. Ei au luat decizia de a aduce o bonă internă pentru a-i ajuta să se dedice mai mult unul altuia în timpul serilor.

„Suntem ca o barcă în derivă, deseori. Uneori pe un râu învolburat, alteori pe o mare liniștită. Dar, ca să revenim la exemple concrete, pe noi ne ajută faptul că ai noștri se culcă foarte devreme. Așadar, începând cu ora 20:00, ne putem ocupa de noi. Să bem un pahar, să vorbim, să nu vorbim, să ne uităm la un film. Am reușit, în timp, să ne împărțim destul de bine responsabilitățile. Iar după venirea celui de-al treilea copil am luat decizia să aducem acasă o bonă internă.”, au declarat Radu Vâlcan și Adela Popescu, pentru paginadepsihologie.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.