Premiera: Cazul 39 si-o cauta cu lumanarea

Premiera: Cazul 39 si-o cauta cu lumanarea
Kudika
14 Ianuarie 2010

Christian Alvart, regizorul german care ne-a adus “Antibodies”, nu se dezminte nici cu noul regal horror, “Case 39”, dar nici nu isi pune amprenta pe gen asa cum ne-am fi asteptat. Pare ca inca isi face mana in Hollywood, e inca reticent sa-si infiga coltii cu pofta in toata masinaria pusa la dispozitie de industria manoasa.

Dupa claustrofobicul SF “Pandorum”, tot al lui, “Cazul 39” se deruleaza treptat, destul cat sa-l banuiesti de miez, iar pana la punctul culminant regizorul se tine de promisiunea pedestalului pe care l-am suit, impacand spaimele cu file de poveste antrenante. Singura problema, de altfel nu un handicap major, este ca povestea suna cunoscuta...

Realizat de Ioanina

Atunci cand Lily incepe cu pretentiile (inghetata in fiecare zi), poznele (crimele prin... telefon!) si exagerarile patetice (“Vreau sa ma iubesti”), recunoastem, in linii mari si desigur hiperbolizate, problemele oricarui parinte. Iar la final de drum, va garantez ca veti jubila in sala de cinema cand copila neascultatoare isi gaseste nasul!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri