Setari Cookie-uri

7 metode pentru a elimina energia negativă din casa ta

Simplul act de a muta mobilierul în casa ta contribuie la eliminarea energiei negative din casa ta și atragerea celor pozitive. 

Casa ta este oaza ta de liniște și siguranță, locul în care te încarci de aceea este foarte important să ai grijă ca energia din casă să fie în permanență una pozitivă și proaspătă. Doar așa vei reuși să îți menții o permanentă stare de bine. Iată șapte metode pentru a elimina energia negativă din casa ta.

1. Inviorează-ți casa cu plante

Plantele îmbunătățesc calitatea aerului din casă. De asemenea, cresc pozitivitatea și stimulează starea de spirit generală. Prezența lor te ajută să lupți împotriva energiilor negative. Alege plante în ghiveci în loc de flori într-o glastră.

2. Folosește sare

Ritualurile Feng Shui se bazează pe sarea de mare pentru a elimina energia negativă din casă și pentru a echilibra fluxul de chi în casă. Printre metodele de utilizare a sării de mare se numără curațarea podelelor cu sare dizolvată în apă sau păstrarea unui bol cu un amestec de sare de mare și apă înr-un colț ferit pentru a absorbi negativitatea. Un bol de sare de mare ar trebui plasat în colțurile de nord-vest și, respectv, sud-vest și înlocuit la fiecare două luni.

Citește și:

3. Folosește tămâie sau salvie

Arderea salviei pentru a elimina energia negativă este o tradiție străveche întâlnită în multe culturi. Tămâia pe care o găsești în orice biserică este la fel de utilă. Fiecare cameră se curăță separat, în sens invers acelor de ceasornic.

4. Folosește uleiuri esențiale

Lavanda și paciuli sunt două dintre cele mai bune uleiuri esentiale pe care le poți folosi pentru a elimina energia negativă din casa ta. In afara de asta, au miros foarte plăcut care va crea o ambianță pe măsură.

La fel de eficiente pot fi și lumânările parfumate dar și anumite sunete precum cele la bolurilor tibetane sau a unei muzici de ambianță care are o anumită frecvență și vibrație.

5. Păstrează ordinea

Ordinea este o modalitate sigură de a permite fluxului de energie și vibrații bune să circule liber prin casă.

Citește și:

6. Meditatează

Vibrațiile pozitive apar atunci când practici meditația zilnic. Această energie puternică acționează în interiorul tău și generează credințe pozitive.

7. Reorganizeză-ți mobilierul

Simplul act de a muta mobilierul în casa ta contribuie la eliminarea energiei negative din casa ta și atragerea celor pozitive.

Featured foto by Antonio Guillem via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.