Setari Cookie-uri

Echipa Herbalife România face valuri de bine în cadrul Swimathon București în sprijinul Asociației „Ana și Copiii”

Echipa Herbalife România participă pentru al doilea an consecutiv la Swimathon București, cel mai mare eveniment sportiv cu strângere de fonduri din România pentru a sprijini campania Asociației „Ana și Copiii”: Zi de Zi Alături de Copii – Sprijinirea Centrelor de Suport Educațional și Material ,,Ana și Copiii” din Urlați și Fundulea.

În data de 24 iunie, echipa Herbalife alcătuită din Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România, Moldova, Ungaria și Bulgaria, Ciprian Bălănescu, ambasador Herbalife și multiplu campion naţional de triatlon și duatlon și Dorin Alexe, Triplu Campion European la Karate și singurul Campion Mondial al României în Karate-ul Olimpic, va înota și va face valuri de bine pentru copiii Asociației „Ana și Copiii”.

Fondurile obținute în cadrul Swimathon vor acoperi parte din costurile de funcționare, pe durata a 12 luni de zile, pentru Centrele Asociației „Ana și Copiii”din comunele Fundulea (Călărași) și Urlați (Prahova) unde vin zi de zi 120 de copii, dar vor crește și capacitatea acestor două locații cu încă 15 locuri. Ca în multe dintre zonele rurale din România, posibilitățile educaționale și de petrecere a timpului liber pentru copiii care locuiesc în aceste două comunități sunt extrem de limitate. Nu există cinematografe, săli de teatru, Centrul „Ana și Copiii” fiind, pentru moment, singura alternativă educațională și de petrecere a timpului liber după orele de școală. Prin sumele strânse în urma acestei campanii, se vor oferi copiilor două mese nutritive pe zi, se vor putea cumpăra cărți, rechizite, jocuri educative, se va plăti personalul educativ care ajută zi de zi copiii la pregătirea temelor, se vor acoperi ateliere practice de educație nonformală care au ca scop dezvoltarea abilităților necesare pentru o viață independentă, se vor plăti chiriile locațiilor pentru ca cei mici să aibă un spațiu securizant unde să poată lucra în liniște.

Citește și:

Prin participarea la cea de-a 11-a ediție a Swimathon București, mai punem o cărămidă în realizarea visurilor copiilor de la Asociația „Ana și Copiii”. Dacă anul trecut, am sprijinit finalizarea noului centru al asociației din București, sâmbăta, echipa Herbalife va înota pentru ca peste 120 de copii din comunele Fundulea și Urlați să poată beneficia de hrană și educație. Mă bucur că am alături doi dintre ambasadorii Herbalife cu care voi face valuri de bine”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.

Ciprian Bălănescu și Dorin Alexe s-au alăturat acestei campanii, susținând copiii din centrele din Fundulea și Călărași.

Îmi doresc ca visurile acestor copii să crească mari. Prin sprijinul fiecăruia dintre noi, putem să facem #valuridebine și să aducem mult bine în viețile copiilor din centrele din Fundulea și Urlați”, a spus Ciprian Bălănescu.

Citește și:

Mă bucur că fac parte din această echipă și că pot pune umărul la construirea visurilor unor copii care au nevoie de sprijinul fiecăruia dintre noi. Fiecare donație contează și împreună putem schimba puțin lumea acestor copii”, a spus Dorin Alexe.

"Herbalife este partenerul Asociației „Ana și Copiii” și prietenul de nădejde al celor mici de peste șapte ani de zile! Anul acesta, la Swimathon, patru oameni curajoși din echipa Herbalife înoată și strâng fonduri pentru a ne ajuta să sprijinim cu mese calde, ajutor la teme, hăinuțe, rechizite și tot ce au nevoie pentru a merge zilnic la școală, cei 120 de copii care vin zilnic în Centrele noastre de Sprijin Educațional din Urlați și Fundulea. Le mulțumim că au ales și anul acesta să facă valuri de bine pentru copii și, de asemenea, pentru suportul lor extrem de important, atât prin finanțările acordate de-a lungul anilor, cât și prin munca extrem de valoroasă a voluntarilor Herbalife, dispuși să accepte inclusiv provocarea bazinului de înot pentru a veni în sprijinul copiilor!", a declarat Mihaela Voivozeanu, Președinte Asociația ,,Ana și Copiii".

Citește și:

Herbalife România și organizația sa caritabilă Herbalife Nutrition Foundation sprijină Asociația „Ana și Copiii” de peste șapte ani, contribuind la o nutriție și un stil de viață sănătos în rândul copiilor și oferind acestora mese zilnice.

Pentru mai multe informații despre eforturile de responsabilitate globală ale Herbalife Nutrition, vizitați www.IAmHerbalifeNutrition.com/global-responsibility/.

Despre Herbalife Ltd.

Herbalife (NYSE: HLF) este o companie și totodată o comunitate de primă clasă ce activează în domeniul sănătății și al wellnessului și care schimbă viața oamenilor încă din 1980 prin produsele sale excepționale pentru nutriție și oportunitatea de afaceri oferită distribuitorilor săi independenți. Compania oferă consumatorilor din peste 90 de țări, produse care au la bază studii științifice și care sunt disponibile doar prin intermediul distribuitorilor independenți. Aceștia oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, inspirându-i astfel pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos și activ, pentru a-și trăi viața la cel mai înalt nivel.

Citește și:

Herbalife încurajează investitorii să viziteze website-ul dedicat acestora la adresa ir.herbalife.com, unde sunt publicate informații financiare și nu numai.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.