Setari Cookie-uri

După aventura de la America Express, Iuliana Pepene s-a reîntors la pupitrul știrilor: Mi-e dor de casă!

Iuliana Pepene a revenit din aventura America Express și, pentru că îi era atât de dor de viața sa din România, s-a reîntors imediat la pupitrul știrilor.

America Express s-a terminat pentru echipa formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov. Prezentatoarea de știri a făcut prima postare în drum spre casă, după ce a ieșit din competiție. Emisiunea de la Antena 1 va fi difzată în primăvara anului viitor.

„Las aici o poză cu mine ciufulită, dintr-o escală la Amsterdam. Mi-e dor de casă! Mi-e dor de România. Țineam să consemnez! N-am simțit niciodată mai tare lucrul acesta! Mi-e dor de muncă… și ne vedem dimineața la știri, la Observator Antena 1, pentru că nu mai am niciun fel de răbdare”, a scris Iuliana Pepene, pe pagina sa de Instagram.

Acum, vedeta Antena 1 spune că apreciază mult mai mult viața pe care o are și că i-a fost foarte dor de România. Pentru că nu a mai avut răbdare, Iuliana Pepene s-a reîntors chiar de a doua zi la pupitrul știrilor.

Citește și:

„M-am întors. Doamne, uitasem cum este să asculți melodia preferată în mașină, uitasem cum e să faci un story pe social media. M-am întors la viața mea pe care o credeam plicticoasă, dar ce să vezi, e minunată și am început să apreciez mai mult lucrurile banale pe care fără să îmi dau seama trebuia să le apreciez. Ce experiență! Am multe să vă povestesc!”, a mai scris jurnalista.

Iuliana Pepene a publicat și o fotografie în care este înfățișată la pupitrul știrilor, cu zâmbetul pe buze, așa cum o știu toți urmăritorii săi.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.