Setari Cookie-uri

M-a parasit...

onnyta esti tare!!dai sfaturi excelente!!!poop!
deeaLOVEcata
Postat pe 28 Iulie 2008 17:14
Asa zic si eu!Onnitza esti tare!
Draga Ralu, am fost si eu in aceeasi sittuatie ca tine!Prima oara cind m a parasit am plins sa intors pentru moment apoi a plecat!
S reintors dupa 2 luni dupa ce eu i am dat un telefon ca sunt la munte si ma distrez...fara el!Si eu i am aratat ca l iubesc...si a plecat iar!
Din nou s a intors la 4 luni dupa un telefon al meu,caci am aflat ca se simte rau!Uitasem de el...aproape de tot!Imi revenisem la viata dupa ce fusesem moarta...!L am respins initial.Doua luni a umblat ca catelusul dupa mine!Apoi i am aratat iar ca l iubesc...adica de fapt I AM FACUT TOATE POFTELE!,cum ziceai si tu!
Draga mea,a i face toate poftele unui om nu inseamna neaparat al iubi...A I INCURAJA ORICE,chiar daca tu stii ca nu e ce vrei tu nu e bine!M A PARASIT DIN NOU!
Iti vine sa crezi?Viata mea a luat o razna in acest moment...dar..
AM INCEPUT SA MA INTREB DE CE!AM INCEPUT SA MA INTREB UNDE AM GRESIT!
AICI AM GRESIT!CA AM FACUT CE A VRUT EL!
Trebuie sa fii tu insati!asa trebuie sa te iubeasca el..si cu nervi..si cu cicaleli!
Am incercat sa l fac sa se intoarca la mine..l am sunat ..nu mi a raspuns...i am dat mesaje..nu mi a raspuns!Dar nu i am trimis multe ca alta data..nu l am sunat ca alta data...
Apoi am incetat sa mai dau semne de viata!
De doua saptamini numar zilele...pe degete...de cind nu l am sunat...sufletul ma doare..dar ma simt mai bine cu mine!
A..si m a sunat prietenul nostru comun care mi a zis ca l a intrebat de mine...ce mai fac!
Surpriza ,draga mea!Nu m a sunat el sa ma intrebe ce mai fac..dar a intrebet!Mare lucru!
Stii de ce nu l sun? De ce nu l caut?La gindul ca atunci cind ne vom intilni pe strada eu voi fi fericita...in ochii lui!M a parsit pentru alta...si nici macar nu mi a spus..i a zis prietenului lui ca e la mare cu una si ca a termina t o cu mine!FARA SA NE CERTAM!PUR SI SIMPLU NU MI A MAI RASPUNS LA TELEFON!
FRUNTEA SUS!DUREREA VINDECA!
Nu te mai umili in fata lui...o sa te dispretuiasca pe zi ce trece!
Oricum suferi cu el linga tine...
SPUNE I CA S A TERMINAT1NU L MAI CAUTA!DACA TE IUBESTE SE VA INTOARCE LA TINE!DACA NU,ORICUM NU L AI NICI ACUM!
alinadanielalazar
Postat pe 29 Iulie 2008 20:50
Daca un barbat/baiat te jigneste si uita, dupa 2 ani de relatie ce inseamna respectul, cu siguranta nu merita nici lacrimile si nici dragostea ta. Stiu ca e greu sa renunti, mai ales atunci cand iubesti, dar gandeste-te ca nu a fost decizia ta. El a ales sa plece si poate ca a procedat mai bine. Ti-a demonstrat el insusi ce fel de om e...capul sus si priveste numai in fata. Acolo se afla viitorul tau, iar el e tot ce conteaza. Bafta in continuare.
Cristinaaaa
Postat pe 31 Iulie 2008 01:14
CEL MAI INTELIGENT LUCRU PE CARE TRBUIE SA-L FACI E: SA NU MAI AI SPERANTA CA POATE, INTR-O ZI, SE VA INTOARCE SI ATUNCI II VEI ARATA TU LUI. NU! UITA DE RAZBUNARE, UITA DE ROATA-I ROTUNDA SI ALTELE DE ACEELASI FEL CARE NU FAC ALTCEVA DECIT SA INTRETINA UN FEL DE SPERANTA CA POATE, POATE SE VA INTOARCE... ITI MAI SPUN CEVA: DACA POTI SA-I FACI RAU, UN RAU ADEVARAT CARE SA-L TERMINE PENTRU TOT RESTUL VIETII LUI, DACA AI OCAZIA SA FACI ASTA, FA! DAR NU FA DIN RAZBUNARE TELUL VIETII TALE, CA-TI PIERZI SI MINTIILE SI TIMPUL. LASA-L IN PLATA DOMNULUI SI DOAR DACA VREODATA AI OCAZIA, LOVESTE.NU TE GINDI SA-L FACI GELOS SI NU COMPARA PE UN POSIBIL ALTUL CU EL. ACEST EL E MORT SI INGROPAT. A MURIT NENOROCITUL SI NU MERITA NICI SA-L MAI POMENESTI!

Postat pe 31 Iulie 2008 07:37
Buna draga mea....nu-ti spun decat o zicala romaneasca care te va face sa gandesti....Cine te iubeste nu te face sa plangi,iar daca cineva te face sa plangi...acela nu merita lacrimile tale...e un om de nimik...sa fii fericita !
pascuaurelia
Postat pe 31 Iulie 2008 09:26
draga mea nu dispera, ai vazut si tu din toate mesajele k nu esti singura careia i sa intamplat, capul sus si mergi mai departe , viata ta nu sa oprit la el , continua. Fi fericita k sa intamplat acum si nu dupa ce va casatoreti, fi fericita k ai vazut ce fel de om este si k nu te merita. Nu te mai gandi la el , stiu k esta greu ,dar gandestete k daca se intoarce la tine tot nu poti fii fericita cu el , pentru k nu sti cand o sa-ti faca iar la fel. Capul sus draga mea, invata sa mergi mai departe si fara el , viata are multe alte bucurii, mult noroc.
Ana_stasya
Postat pe 31 Iulie 2008 09:59
Draga ralu nu te mai gandi nici la razbunare si nici nu mai astepta nimic din partea lui...nu merita...meriti sa fii iubita si sa ai pe cineva care te respecte langa tine.
Faptul ca mama ta avea copii la vartsta ta nu are de ce sa te puna pe ganduri..nu esti batrana si mai ales decat cu cineva care nu te iubeste mai bine singura, cel putin eu asa vad..
Asa cum au spus prietenele noastre timpul vindeca si nu mai doare atat de mult!
Sa stii ca indiferenta doare cel mai mult, iar tu nu trebuie decat sa faci tot posibilul sa fii tu fericita nu sa ii faci pe altii...mult timp nici eu nu ma puneam pe mine pe primul loc si ma gandeam la cei din jur, dar mi s-a aratat ca nu se merita si nimeni nu apreciaza efortul, asa ca draga mea viata e frumoasa daca vrei sa traiesti.
Asteptam vieti bune din partea ta:*
black_soul
Postat pe 31 Iulie 2008 10:07
Lac sa fie ca broscoi sunt destui!...
Amiable
Postat pe 31 Iulie 2008 11:01
mie mi se pare ralu ca treci prin etapele clasice care ne reprezinta pe unii dintre noi. suntem diferiti unii de altii. fiecare reactioneaza altfel. ralu faci parte din categoria celor care ofera totul si prbabil ca desi spui ca ai fost impulsiva ai avut rabdare, ai renuntat la multe pentru ca ti-ai zis ca atunci cand el va termina facultatea va veni si randul tau sa treci pe primul loc. numai ca in loc sa vina momentul tau.... da, unii cand iubesc isi calca mandria in picioare, se injosesc, fac tot ce ai scris tu ca ai facut. mie nu mi se pare ca ai exagerat sau trebuia sa arati ca esti puternica si ca nu iti pasa. eu cred ca sentimentele tale sunt foarte umane. numai ca astea sunt o etapa, cum ziceam la inceput. din pacate etapa urmatoare va fii in care vei plange, il vei vedea si asta te va durea si te vei intreba cum sa il uiti cand il vezi mereu, orice fata ii va fii alaturi va fi o sageata infipta in inima ta... cred ca etapa asta e cea mai grea, doare cel mai mult, nu vezi cum vei putea merge mai departe. ciudat, timpul le rezolva pe toate. va veni un moment care acum nu crezi ca exista in care te vei uita inapoi si vei avea amintiri placute, unele mai putin placute si te vei intreba "oare de ce credeam ca nu pot trece peste asta?". totul trece (din pacate)...
ema_7
Postat pe 31 Iulie 2008 11:08
am 40 de ani si pot spune din experieta mea de viata de pana acuma ca femeile sufletiste sufera cel mai mult. Este o mare greseala sa crezi ca daca tu oferi totul, neconditionat si iubesti cu sufletul vei primi la fel.Ai vazut poate si tu femei, adevarate scorpii care au barbati de nota zece, nu? De ce crezi? Iti spun eu. Acelor femei le place sa domine, sunt reci, stiu sa ceara mult si sa ofere putin. Nu iubesc cu sufletul. Daca nu au reusit cu unul trec repede la urmatorul.Cateodata le admir ca pot sa fie astfel.
Cand oferi si te umilesti pentru relatia ta nu faci decat sa-i inspiri mila, nepasare si dominatie din partea lui. Omul este facut pentru asta, sa domine fiintele slabe, sa-si bata joc de ele in loc sa le aprecieze. Asta-i realitatea. Si eu am suferit, am o poveste asemanatoare dar incerc sa-mi recastig increderea in mine. Trebuie sa te gandesti ca orice sfarsit este un nou inceput. Nu trebuie sa fortezi ceva ce nu merge, sa nu te simti slaba si pierduta. In primul rand trebuie sa te linistesti, sa cauti refugiu in activitati care iti faceau placere si sa-ti spui ca ai avut un mic ghinion cand l-ai cunoscut. Un asfel de caracter nu-i de tine si stii cum se zice ca fiecare isi gaseste nasul. Mergi pe drumul tau cu capul drept si lasa-l sa-si vada de viata lui anosta. Nu ai nevoie de un asfel de om ci de unul care sa-ti fie aproape. Il vei gasi cu siguranta. Ia-o ca pe o experienta de viata si cauta ca in viitor sa nu mai lasi sa treaca atata vreme ca sa-ti dai seama ce ai langa tine.Fii demna.
myluna37
Postat pe 31 Iulie 2008 11:50
BUN VENIT IN CLUBUL PARASITELOR DUPA CE V-ATI OFEIT INIMA PE TAVA CUIVA CARE PROBABIL NU VA MERITA
ce ciudat nu?
doar ca el nu-l voi implora sa se intoarca la mine.
NICIODATA! Daca nu a apreciat ca l-am iubit si niciodata nu am indraznit sa fac ceva care sa nu-i placa sau am avut grija ca sub nici o forma sa nu-l supar... GHINION
NU MA MERITA.
sa ramana cu sfanta lui fecioara si gata
R3dAng3l
Postat pe 31 Iulie 2008 16:02
De la: ralu4, la data 2008-07-20 23:20:19Acum incerc sa ma conving singura ca nu mai merita sa lupt. Der fapt eu stiu asta in sinea mea, dar ceva ma face sa nu renunt. Pe de-o parte il iubesc inca foarte mult, desi daca l-as fi cunoscut acum sigur nu ajungeam sa il iubesc, pe de alta parte e un soi de dependenta de el pe care si el o vede. Ma considera disperata (poate ca are dreptate) si de aceea ma calca in picioare. Si probabil daca situatia va continu asa voi ajunge sa nu mai simt nimic pt el.
mandusa, tu de cat timp te-ai despartit de el, cum ai reusit si cum te simti acum?


Pentru tine, acest om a devenit obsesie. Nu exista ,, Nu pot", exista doar ,,Nu vreau". Asa si tu nu vrei sa scapi de el. Tu te auzi ce spui? Sau ce-ti spune el? Ca esti o disperata. Nu mai fii carpa de sters pe jos a acestui om. Ai si tu putina demnitate. Lumea nu a inceput si nu se va termina cu el. Si pentru cine plangi? Sunt atatea lucruri frumoase care ti se pot intampla in viata... Dar pentru asta trebuie sa inchizi o usa si sa deschizi alta. Ai sa descoperi ca viata e minunata. Ai sa descoperi ca exista si alti barbati, care vor stii sa te aprecieze asa cum esti. Deci, DESTEPTAREA! Multa bafta!
silvia69
Postat pe 31 Iulie 2008 17:06
am avut o relatie de 2 ani si jumatate cu un baiat care fusese cel mai bun prieten al meu...tot insista sa fim impreuna ca ne intelegem asa de bine...nu am vrut,pt k stiam k atunci cand vom fi impreuna,totul se va schimba...si dc ne vom desparti,nu vom mai fi nici prieteni...dp vreun an si ceva,am acceptat...am zis k poate va ramane l fel...si a inceput sa se schimbe.punea mai mult pret pe prieteni lui,ma lasa singura,pleca mereu noaptea,nu-l interesa dc il rugam ceva...+alte lucruri urate ...am fost o draguta l inceput,am zis k e vb de el si sa las de la mine k asa e bine(de obicei sunt rea ) nimik...totul mergea din rau in mai rau...m-am schimbat si eu si i-am aratat tot ce face...nu-i raspundeam l tel decat f tarziu,ziceam k plec in oras cu o prietena(dar de cele mai multe ori stateam in casa )imi spunea uneori k vb prea mult...si am inceput sa vb f putin...oricum am devenit o mare nesimtita...iar el si-a dat seama si a regretat...a inceput sa devina cum era...insa eu deja renuntasem...si l-am parasit...a trecut un an si jum d atunci si el ink regreta si si-a dat seama ce a pierdut...dar e prea tarziu...nu imi pasa
ideea este ca nu trebuie sa tragi de oameni sa se schimbe sau sa faci si u ce fac ei ca sa-si dea seama cat rau fac...persoanele care se iubesc se "muleaza" una dp cealalta,invata sa fie impreuna...stii...iubirea nu minte,nu face rau...
parerea mea este sa renunti total la el...sa ii arati k viata ta nu se termina la el..intr-o buna zi o sa-si dea seama ce a pierdut si o sa regrete...nu trebuie sa te complaci sa traiesti asa...o sa-ti gasesti persoana potrivita...ce rost are sa plangi acum,cand peste vreo 5 ani o sa realizezi k ti-ai pierdut timpul si atunci nu o sa-ti mai pese k te-a parasit,ci ca o parte din viata ai trait-o suferind,cand puteai sa te bucuri cat mai mult...
nu risipi timpul,viata e facuta din el...
Aleys
Postat pe 2 August 2008 21:30
perfecta dreptate!:(

Postat pe 5 August 2008 06:26
dragelor ,fiti cu un pas inaintea lor.Acum cativa ani ,eram topita dupa un tip .Era de-o frumusete rapitoare.Eu care evitam barbatii prea frumosi(consideram ca sunt si fustangi) ,avusesem nesansa de-a pica in plasa unuia superb.A fost excelent 9 luni ,dupa care am simtit ca ceva se schimba.Nu l-am prins cu nimik niciodata ,telefon sau mesaj,dar felul lui de-a fi era graitor.Asa ca repede i-am dat eu prima papucii ,era o chestie de orgoliu.SA ies macar nesifonata din relatie ,desi inima imi era zdente facuta.Ca sa fiu sigura ca nu-l voi suna niciodata ,ca nu ma va cauta el niciodata,mi-am schimbat telefonul mobil si am insistat ca el sa nu fie dat fostul meu iubit.Perioada critica am depasit-o cu brio.Ne-am mai vazut dupa un an ,am baut o cafea ,si eram mandra de mine.Nu mai simteam ura ,ranchiuna ci doar o amicitie .Dupa inca un an m-a cautat ,sa mi spuna ca vrea sa ne impacam ,bla bla si toata garagata specifica.Aflase ca eram pe punctul de a ma casatori.Atunci a recunoscut ca ,intradevar ,existase cineva in viata lui ,cineva pentru care renuntase cu usurinta la relatia noastra.Ca sa nu plictisesc ,concluzia este ,capul sus ,e lumea plina de barbati care merita sa fie iubiti ,trebuie doar sa aveti rabdarea de a-i gasi.Nu va agatati de nici un barbat.Vorba unui domn cu o varsta respectabila "DUPA TRAMVAI SI FEMEI SA NU ALERGI NICIODATA ,INTOTDEAUNA MAI VINE UNUL (UNA)IN STATIE"SE poate aplica si barbatilor,nu?
orania
Postat pe 7 August 2008 17:20
E bine stiuta vorba Ceea ce se faCe se faCe spre bine asa k poate a fost mai bine k v-ati deSpartit si de fapt nu konteaza cine si pe cine a paraSit poate viitorul iti rezerva o mare surpriza poate in kalea ta v-a aparea o perSoana care te v-a face k adevarat feriCita .UN FINAL E DE FAPT UN NOU INCEPUT!!!!!!!!!
aleera
Postat pe 7 August 2008 20:27
Nu pot decat sa te felicit daca acum esti fericita si impacata cu tine:*
black_soul
Postat pe 8 August 2008 16:27
Mereu aceleasi texte...bla bla bla...daca voi fi fericit nu te voi lasa. Un kkt. Mai bine spus.....daca imi aduci vreo 10 femei sa am si eu diversitate, nu am sa te las. daca accepti sa ma culc cu altele, nu te las...
lollitta
Postat pe 15 August 2008 13:39
Pai nu este de preferat invers, adica varianta "daca ma lasi sa ma culc cu altii...poate nu te las!" ? In fond si femeile au pofte de satisfacut (si inca ce pofte), care e problema?
darksukkubus69
Postat pe 15 August 2008 22:57
Cred ca fiecare dintre noi a avut macar odata nesansa de a fi parasit, si de a simti ca totul se prabuseste. Insa pe multi oameni fie ei barbati fie femei ii aud ca tot au sperat sa se intoarca la ei cel ce i-a parasit, uneori se intampla acest lucru si este chiar foarte bine , sau chiar foarte rau. Insa inebunesc cand aud "SPERAM SA SE INTOARCA LA MINE, SPERAM SA SE POTOLEASCA, SPERAM SA MA IUBEASCA" , nu mai sperati pentru ca SPERANTA NU ESTE O STRATEGIE , luptati sa uitati individul sau individa caruia i-ati dat poate sufletul din voi, nu mai sperati si mergeti inainte , in mod sigur cineva este mai bun decat fugarul/a .
rimina
Postat pe 17 August 2008 01:54
pacat ca nu a stiut cea pierdut ,eu de nu gasesc o fata asa ca tine sa fie mereu langa mine?
niku005
Postat pe 17 August 2008 16:43
Draga Ralu....noi care-am trecut prin ce-ai trecut u sau cel putin o experienta asemanatoare vorbim cu mare usurinta de ceea ce ar trebui sa faci...Din exterior ti se pare mai simplu.dar stiu ca pt tine e greu chiar si cu atatea sfaturi date de atatea femei inteligente care poate au patit-o si ele si n-au avut ca tine atat sprijin la momentul respectiv.Crede-ma..cand oferi totul nu vei primi intotdeauna la fel.Secretul e sa te detasezi de tot ce tine de el:de locuri comune,de prieteni comuni.Ingroapa-te in alte lucruri care sa te faca sa uiti de tot:in munca,in plimbari,pleaca din oras,iesi la shopping,iesi in cluburi si fa-ti de cap.Crede-ma ca eu am parasit pe cineva care la fel...nu merita osteneala.Ma trata ca pe o printesa..faceam ce vroiam din el..dar degeaba..Nu avea acea tarie de caracter care sa ma faca sa raman cu el..Si-am regretat.M-am rugat de el sa se intoarca la mn..Sufeream dupa el...dar degeaba.N-a mai vrut.Si mi-a prins bine.Au trecut 3 ani de zile de la despartirea noastra.Am mai vorbit de atunci..ca amici...o data pe an.Si sti ceva?Nu regret nimik.Chiar daca stiu ca l-am facut sa sufere pt ca l-am parasit,pur si simplu dupa 2 ani jumate mi-am dat seama caz vreau mai mult de la mine si ca el nu-mi oferea tot.Acum,eu am un barbat minunat langa mine care stie ce vreau si care stie cand sa ma aduca cu picioarele pe pamant iar EL....a ramas la fel...
In concluzie:cand ti se ofera prea multa iubire,ajungi sa fi sufocat...Fi mai indiferenta si invata sa te gandesti mai mult la tine...Dedica-ti mai mult timp tie si-ai sa vezi...Viata ti-l scoate in cale pe "The one" cand nici nu te astepti...te pup..multa bafta
paulista21
Postat pe 17 August 2008 18:59
Prostul cand ajunge sus uita de unde a plecat! Scuza-mi limbajul dar cred ca i se potriveste cel mai bine fostului tau prieten.Dupa ce l-ai ajutat si i-ai deschis ochii sa ce-i mai bine in viata pentru el,dintr-odata nu mai esti suficient de atargatoare si de toleranta. Cred ca ar trebui sa-ti revizuiesti parerea despre tine si sa-ti dai seama ca ii esti net superioara,cel putin prin modul de gandire. E greu dupa o perioada atat de lunga in care ati fost impreuna sa nu suferi si sa stergi totul cu buretele,dar mai bine motiveaza-te si satbileste-ti prioritatile pentru viitorul apropiat,in care ideal este ca el sa nu apara deloc!
janice18
Postat pe 18 August 2008 01:32
Mare dreptate ai!!!
Femeilein general nu sunt constiente de anumite lucruri:nu-si cunosc adevarata valoare si nu stiu ca, intotdeauna este loc de ceva mai bun!!!
blindgirl
Postat pe 19 August 2008 15:33
Dragostea apare cand te astepti mai putin...
blindgirl
Postat pe 19 August 2008 15:37
bravo Mrinela
blindgirl
Postat pe 19 August 2008 15:42
Dragelor....in aproximativ aceeasi situatie am fost si eu...
doar ca m-am mutat la el...l-am intretinut...am suportat "crizele" de isterie a mamei si surorilor lui....am fost data afara de doua ori din "casa lui"(a mamicii) ...si cateva injosiri "minunate"...iar cireasa de pe tort stiti care e ?.....m-a inlocuit cu una mai mica decat mine,dar care seamana mult cu mine....
Am tot incercat...si as incerca poate in continuare(am vrut mult o familie si sa fie ultimul) daca nu as fi ajuns in ultimul timp la concluzia ca D-zeu stie mai bine decat noi ce-i bine pt fiecare...

DACA NU E SA FIE ...NU E SA FIE !!!....lucrurile ce ni se petrec au un scop...
Adica NIMIC NU E INTAMPLATOR !

Intotdeauna am scos un cui c-un altul...mi-a platit-o D-zeu...trebuia sa invat ceva...si-am invatat...
1.NU VOI MAI PERMITE NIMANUI SA STEA LANGA MINE DACA NU STIE SA SE POARTE ASA CUM MERIT
2.NU TREBUIE SA IUBESTI NECONDITIONAT...SE VA CREDE STAPANUL TAU
3.UN BARBAT CARE ACCEPTA SA FIE INTRETINUT....NU-I BARBAT
4.SI EU AM DREPTUL LA VIATA....DACA NU MA IUBESTI NU-I BAI,DAR DACA-TI BATI JOC DE MINE.....NU ESTI OM
5.MERIT SA FIU IUBITA

Binenteles ca mi-am gasit un alt cui...se poarta bine,nu stie ce sa-mi faca sa fie bina.....si asta e tot ce vreau de la el...stie povestea......dar important e sa ma distrez..
Vreau sa ma bucur de fiecare zi din viata mea....s-ar putea sa fie ultima...si nu vreau sa mor nici acum nici peste 50 de ani trista,plangand dupa o scula(sa nu vb pornografic)
Daca acum am fost ranita,injosita si nefericita cu siguranta pot fi si fericita...nu-s toti barbatii la fel...sunt unii de-a dreptul "painea lui D-zeu"...trebuie doar sa cauti...
angel_conblue
Postat pe 20 August 2008 19:13
merit sa fiu iubita trb sa fie pe 1 loc :P :)
morticia_adams
Postat pe 21 August 2008 03:22
o caut pe oanna81!!!!!!!!!!!!

Postat pe 21 August 2008 03:23
pai......sfatul meu e sa continui sa lupti si sa stai cu el si sa te umilesti desigur pana iti atingi propria limita.

cand simti ca nu se mai poate asa, ca explodezi,nu mai vrei sa fii tratata asa, ca meriti mult mai mult, atunci o sa fii pregatita sa renunti!!
si crede-ma, meriti mult mai mult!
morticia_adams
Postat pe 21 August 2008 03:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Surpriza ajutor! 4 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:45
Singuratatea boala grea..fara chef de viata...incredere putina 70 De la: kudika_25894 7 Aprilie 2013 14:41
relatiile la distanta 70 De la: denissblidariu 16 Ianuarie 2011 12:37
Helpppp 7 De la: pissy 8 Septembrie 2009 21:51
Sa raman sau sa-mi vad de viata? 5 De la: kudika027825 25 Aprilie 2010 14:55