Setari Cookie-uri

5 cadouri pe care orice tip și le dorește în secret

Există cadouri simple și mai există cadouri pe care orice bărbat și le dorește. Până la urmă, atunci când gândești o achiziție pentru cineva drag din viața ta, te gândești să îl surprinzi, dar și să îi oferi ceva care chiar să îi folosească. Dacă vrei câteva sugestii de daruri pe care să le poți oferi cuiva pe care îl apreciezi, noi îți facem câteva sugestii. S-ar putea să găsești exact ce ai nevoie.

Provocatoare și distractivă, așa ar trebui să fie vânătoarea de cadouri pentru el. Până la urmă, nu trebuie să transformi sesiunea de cumpărături în ceva stresant. Știm, este mai simplu când cumperi pentru o fată, pentru că deh, știm ce ne place. Dar hai să nu ne punem singure piedici pentru că nici ei, bărbații, nu sunt atât de pretențioși. Dimpotrivă am spune.

Acum, indiferent că vrei ceva pentru iubit, soț, frate, coleg sau prieten, noi am găsit cinci sugestii ofertante și bune ca preț. Vor satisface oricare gusturi și vor mulțumi - nu doar că sunt super simpatice și utilie, dar mai ales accesibile. Așadar, iată mai jos variantele găsite de noi:

Idei de cadouri pentru bărbați: o jachetă masculină și modernă
Ochelari de soare Ray Ban pentru bărbați: o idee de cadou
Boxă portabilă Marshall Kilburn: pentru pasionații de muzică
Geantă pentru bărbați sau un cadou practic pentru el
Cadouri amuzante pentru bărbați: bere tartinabilă

Citește și:

Idei de cadouri pentru bărbați: o jachetă masculină și modernă

Că noi facem mai multe cumpărături decât ei, deja știm. Nu prea au răbdare să stea prin magazine, să cutreiere raioanele sau nici măcar să dea click după click prin magazinele online. De asta credem că ar fi o idee bună să îi cumperi chiar tu o haină, mai ales când este vorba de schimbările de anotimpuri.

Noi am optat pentru jachete din denim sau bomber și ni se par la fel de frumoase și atrăgătoare. Nu o să observi detalii stridente sau inserții decorative pentru că nu este cazul. Ci modele decente, în culori ușor prăfuite, cu închidere simplă din fermoar, guler scurt și striat, mâneci lungi. Sunt ideale pentru primăvara-vară. De pulovere o să te uiți când se răcește afară, încă nu este cazul (uite aici propuneri de pulovere pentru bărbați cumpărate de femei).

Citește și:

Idei de cadouri pentru barbati

Vezi aici modele

Ochelari de soare Ray Ban pentru bărbați: o idee de cadou

Aici ar fi ceva mai mult de furcă, pentru că trebuie să fii atentă la ce preferințe are pentru că până la urmă, ochelarii de soare se aleg în funcție de forma feței. Și nu ai vrea să îi cumperi ceva ce nu va purta. Poate doar dacă ești atentă la opțiunile de achiziție și poți face un retur sau schimb.

Există pentru fiecare dintre noi o pereche de ochelari de soare de firmă. Nu este vorba doar despre un moft, să se spună că îi poartă ca să arate cool. Până la urmă este vorba despre ideea de a-și proteja ochii de razele ultraviolete, ba chiar și tenul. Sunt diverse tipare disponibile, care variază de la tipul de rame, până la culoarea lentilei sau brandurile cele mai cunoscute. Până la urmă, o pereche de ochelari de soare Ray Ban este ideală drept cadou pentru bărbați.

Citește și:

Ochelari de soare Ray Ban pentru barbati

Urmareste propunerile

Boxă portabilă Marshall Kilburn: pentru pasionații de muzică

Bine, bine, aici nu trebuie să te avânți cu achiziția, decât dacă îl știi într-adevăr pasionat de muzică, de vibe-uri energice și dependent de decibeli oriunde s-ar afla. Pentru că, din nou spunem că ar fi păcat să se irosească un produs dacă nu este folosit.

Boxele portabile de la Marshall Killburn au un aspect retro, cu un design clasic extrem de fain, cât să îi placă, trimițând parcă o idee la lumea vintage guvernată de bărbați siguri. Nouă ne place aspectul bărbătesc. Ca detalii tehnice, acestea funcționează prin bluetooth, sunt portabile ca să le poată lua oriunde și cântăresc sub 3 kg.

Boxa portabilă Marshall Kilburn

Vezi detalii

Geantă pentru bărbați sau un cadou practic pentru el

Citește și:

Probabil că l-ai auzit de multe ori că niciodată nu găsește geanta potrivită ca să se plieze la diverse activități pe care le face zilnic. Așa că, mai bine cauți tu pentru el o geantă care să fie bună și la sală, și la întâlnirile de afaceri și la plimbările casual zilnice.

Desigur, nu am găsit modele 3 în 1, pentru că gentile deși sunt versatile sunt confecționate cu un design potrivit pentru destinația la care vor fi folosite. Pentru ceva elegant, căută un model din piele, pentru echipamentul sportiv dacă se duce la antrenamente alege ceva lejer, iar pentru activitățile din timpul zilei, ceva casual o să fie perfect.

cadou geanta pentru barbati

Alege un model

Cadouri amuzante pentru bărbați: bere tartinabilă ca să îl amuzi cu ceva funny

Recunoaștem, nici noi nu aveam cunoștință de un așa cadou… gustos. Vorbim până la urmă de un desert cu gust de bere. Nu se impun măsuri de precauție, ci doar ca cel care îl primește să fie cu simțul umorului și, cel mai important, consumator de băutură cu hamei.

Citește și:

În doar trei pași își transformă prima gustare a zilei într-una delicioasă. Dacă tot se spune că berea este un aliment, s-a gândit cineva să se facă un produs cu gust de bere, care să se întindă pe pâine. Așa a apărut berea tartinabilă la borcan. Vine la pachet cu multe râsete și senzația de sațietate.

Cadouri amuzante pentru barbati

Citeste informatii

Pfiu, cam greu cu deciziile. Dacă deja era dificil ce să alegi când nu aveai nicio idee despre ce i s-ar potrivi lui, acum că ai citit câteva idei de cadouri pentru bărbați, poate părea mai derutant. Dar avem încredere că dacă îl cunoști cât mai bine, o să nimerești un dar de care are nevoie și care i se potrivește.

Nu te grăbi, analizează opțiunile și cel mai important fă din timp achizițiile ca să nu te trezești că nu este pe stoc ce ai nevoie. Ar fi păcat să improvizezi ceva ce nu îi va plăcea. Spor la dichis și shopping! Nu uita de o urare personalizată, scrisă ca-n vremurile de altă dată. Un visător romantic o va aprecia cu siguranță.

Citește și:

Sursa foto front main: pexels

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.