Setari Cookie-uri

Ce ruj ți se potrivește în funcție de culoarea pielii și a părului

Cât de des te trezești că te uiți în gol, privind rafturile cu cosmetice, cu rujuri, mai ales? Cât de des te simți confuză și stai să te întrebi ce este potrivit pentru a-ți sublinia frumusețea? Ei bine, află că nu ești singura! Tocmai de aceea de astăzi vei ști ce ruj ți se potrivește în funcție de culoarea pielii.

Un ruj roz va îndulci trăsăturile chipului tău. Un ruj cu textură cremoasă va adăuga volum buzelor. Un ruj burgundy va accentua o privire albastră sau verde. Un ruj mat, nude va crea impresia de naturalețe, dar dacă nu știi cum alegi rujul pentru tenul tău, chipul tău poate fi tern, monoton, șters.

Așadar, astăzi vom discuta despre ce te ajută să alegi ce ruj ți se potrivește în funcție de culoarea pielii. Să nu mai pierzi ore întregi prin magazine, să testezi și să te analizezi în oglindă până când simți că oricum nu-ți mai dai seama de nimic, atât ești de obosită! Astăzi îți spun ce culoare te ruj te avantajează în funcție de pigmentul pielii tale. Hai să vedem!

Cum afli ce ruj ți se potrivește în funcție de culoarea pielii: vezi ce tonuri de bază ai și cum alegi în raportat la ele!

Întâi de toate trebuie să știi ce pigment are pielea ta. A ști tonurile de bază ale pielii tale (gălbui, roșiatice, albăstrui sau verzi) te va ajuta și să știi ce culoare de ruj te avantajează dar și ce fel de fond de ten, de anticearcăn, de farduri și chiar de haine sau accesorii să alegi, așa încât să te flateze alegerea ta. Trebuie să știi că oamenii se împart în oameni cu tonuri de piele deschise sau calde și oameni cu tonuri de piele reci sau închise. Adesea există și cazurile de mijloc, când poți avea și nuanță verzuie dar și nuanță oranj în pielea ta, și atunci se cheamă că ai o piele neutră.

Citește și:

Dar, trebuie să mai știi că treaba aceasta cu tonuri calde și tonuri reci nu este tocmai intuitivă. De exemplu, roșu este un ton de bază rece! Okay, să dezvolt! Ca să știi ce ruj ți se potrivește în funcție de culoarea pielii, trebuie să știi culoarea de bază, saturația sau nuanța predominantă în pielea ta. Dacă ai tentă roșie, albastră, roz atunci ai piele rece sau tonuri reci. Verifici asta și uitându-te la venele de la încheietura mâinii! Dacă ai venele albăstrii, atunci ai tonuri reci. Altfel spus, te prind cel mai bine bijuteriile argintii și tinzi să te arzi înainte de a te bronza. Te-am ghicit? Bine, acum că ți-am câștigat încrederea iată cum alegi rujul pentru tenul tău ”rece”. Alege rujuri cu tentă violet sau albăstrie. Evită orice fel de ruj oranj! Fii atentă la nuanțele deschise căci acestea te pot face ștearsă, ternă.

Citește și:

Pe de altă parte, dacă pielea cu tente calde – adică cu galben, auriu sau măsliniu ca tonuri de bază – vei avea venele verzui, te flatează bijuteriile aurii și pielea ta se bronzează ușor. Ce ruj ți se potrivește în funcție de culoarea pielii? Mergi pe roșu și oranj, acestea sunt nuanțele potrivite pentru pielea caldă.

Jurnalul unei shopaholice, ce ruj ți se potrivește în funcție de culoarea pielii, cum alegi rujul pentru tenul tău, ce culoare de ruj te avantajează

Alege ce ruj ți se potrivește în funcție de culoarea pielii de aici

Ce culoare de ruj te avantajează? Descoperă sugestiile pentru o piele neutră!

Așa cum am stabilit în cazul tentelor calde și ale celor reci, ce ruj ți se potrivește în funcție de culoarea pielii, hai să vedem și ce ai de făcut și de purtat dacă pielea ta are ambele tonuri și se încadrează în tipologia de neutră.

Păi, ești cea mai norocoasă, cum s-ar spune! Cum alegi rujul pentru tenul tău? Sau hainele, bijuteriile sau fardurile? E simplu! Ai la dispoziție orice gamă cromatică și orice nuanță! te flatează și argintiul și auriul și rozul pe buze dar și oranjul! Ce culoare de ruj te avantajează? Și vișiniu, și violet, și nude, li roșu, și corai și fucshia!

Citește și:

Dacă nu ești printre norocoasele cu tentă neutră, până la urmă nu uita că dincolo de ce ruj ți se potrivește în funcție de culoarea pielii contează și atitudinea ta! Dacă vrei să obții un efect argintiu al buzelor dar asta se opune culorilor de bază ale pielii tale, însă ai suficient de mult curaj și știi să echilibrezi balanța, atunci experimentează, joacă-te!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.