Setari Cookie-uri

Elena Udrea, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale: Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare

Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant pentru fiica ei, Eva, care astăzi împlinește 5 ani. Pentru că nu poate fi alături de ea, Udrea a publicat câteva urări emoționante pentru micuța ei.

Elena Udrea i-a transmis fiicei sale, Eva, un mesaj emoționant de ziua ei de naștere. Micuța a împlinit astăzi 5 ani, iar fostul ministru i-a făcut o urare prin intermediul rețelelor sociale. Cu toate că Elena Udrea se află în închisoare, aceasta i-a scris fiicei sale cât de mult o iubește și și-a cerut iertare pentru că nu îi poate fi aproape.

În mesajul său, Elena Udrea îi dorește fiicei sale să fie sănătoasă, puternică și să rămână plină de iubire. Ea recunoaște că nu există cuvinte sau timp suficient pentru a-și cere iertare pentru absența sa, dar o asigură că fiecare gând al ei este îndreptat către ea.

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetița mea minunată!

Îți doresc să fii sănătoasă, puternică și să rămâi plină de iubire, în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine. Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.

Citește și:

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook, alături de o fotografie cu Eva.

Elena Udrea a petrecut puțin timp cu fiica ei înainte de ziua ei de naștere, într-o vizită la Mănăstirea Ghighiu. Cu toate că lucrurile nu sunt deloc așa cum și-ar fi imaginat, ea încearcă să fie cât mai aproape de Eva și să-i transmită cât de mult o iubește, cu fiecare ocazie pe care o are.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.