Setari Cookie-uri

Fuste până la genunchi originale, dar ideale la birou primăvara aceasta

Sigur, vorbim despre fuste business cu lungime până la genunchi de câțiva ani. Și despre fuste office midi din țesături pline, am vorbit toată iarna, de exemplu. Dar nu puteam lăsa trendurile de primăvară-vară 2018 să vină peste noi, fără să discutăm despre fuste până la genunchi originale. Originale prin texturi și prin croială. Dar să nu spun totul așa, fără mister, din primele cuvinte!

Mie, personal, nu-mi place nimic mai mult decât o ținută office deosebită. Și pentru că se tot poartă deux-piece-uri, costume cu pantaloni, cămăși albe, clasice, pantaloni la dungă, compleuri cu fuste, rochii business, am decis să aleg o altă abordare.

Și tocmai pentru că sunt fanul no.1 al modelelor de fuste până la genunchi originale, al modelelor de fuste office midi și al tipurilor de fuste business până la genunchi sau până la gambe, am ales câteva stiluri interesante, ce ies în evidență și care au talentul deosebit de a transforma total o ținută de purtat la birou banală într-o ținută office deosebită.

Am ales, deci, câteva modele de fuste asimetrice de damă, care surprind prin tăieturi sau elemente decorative. Dar și fuste din materiale deosebite, altfel decât cele ”clasice”, pe care le poartă toată lumea. Așadar, ca să eviți look-ul de uniformă, descoperă sugestii de fuste până la genunchi originale, prin croială și prin materialele folosite.

Citește și:

Fuste până la genunchi originale prin croială, pentru ținuta ta office

Am căutat, pe cât posibil, variante interesante de fuste office midi. Am ales multe fuste asimetrice de damă pentru că, în combinație cu un simplu top sau o cămașă clasică, basic, outfit-ul este complet. Poți avea o ținută office deosebită și dacă alegi elemente interesante de croială.

Fusta cu volan pe margini se potrivește de minune cu cizme lungi peste coapse. Modelele de fuste business cu volane sau peplumuri sunt ideale cu un T-shirt alb sau o cămașă simplă, chiar un pulover și pantofi cu toc. Să nu mai spun de fusta midi plisată sau fusta creion, cu asimetrii și cordon în talie, legat cu fundă!

Fuste până la genunchi originale

Fuste până la genunchi originale cu croială șic

Bazează-te pe asimetrii de croială și texturi interesante și completează look-ul business cu cămăși albe basic

O ținută office deosebită poți avea și dacă alegi fuste din materiale deosebite. Am ales câteva sugestii de fuste până la genunchi originale prin textură (materiale surprinzătoare, pe care nu te aștepți să le vezi la birou), dar și prin imprimeu sau pattern și țesătură.

Citește și:

Poți oricând asorta o bluză office elegantă cu fuste office midi din blugi. Iar cămașa albă, simplă este perfectă cu fuste business cu imprimeu – se poartă printul Polka Dots dar și pattern-ul retro, geometric. Și poți purta oricând fuste din materiale deosebite precum dantela cu topuri elegante, cămăși basic și tricouri simple. Și se poartă fuste până la genunchi originale, din stofe subțiri, tip sare și piper sau cu imprimeu „picior de cocoș”.

Fuste până la genunchi originale

Fuste până la genunchi originale din materiale interesante

Dacă optezi pentru combinații cu bluze simple, adaugă accesorii în contrast, pentru extra-efect! Pentru o ținută office deosebită, ai nevoie doar de o fustă specială, o bluză cât mai serioasă și sobră și o pereche de stiletto sau pumps într-o nuanță tare, în contrast cu cea a fustei. Succes, working girl!

Citește și:

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.