Setari Cookie-uri

Motivul dureros pentru care artista Sinead O'Connor se rădea în cap

Sinead O'Connor a fost una dintre cele mai iubite artiste, care, din păcate, a plecat mult prea devreme din această lume. Spirit non-conformist, artista irlandeză și-a purtat părul tuns la chelie, iar acum s-a aflat motivul pentru care a recurs la această decizie.

Una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din lume a părăsit scena vieții, lăsând în urmă un imens gol și o moștenire impresionantă. Talentul și originalitatea ei au câștigat inimile multor fani, iar muzica ei va continua să rămână o sursă de inspirație pentru generații de tineri.

Sinead O'Connor a fost mereu un spirit liber și neconvențional, refuzând să se conformeze normelor impuse de societate sau de industria muzicală. Cu un stil vestimentar unic și înfățișare distinctivă, a fost adesea ținta criticilor, dar ea și-a păstrat întotdeauna autenticitatea și a mers pe drumul ei fără să se lase influențată de alții.

„Ei voiau să îmi las părul lung, să port fuste scurte și tocuri înalte, machiaj…. Și să scriu cântece care nu ar fi însemnat nimic, dar eu vin dintr-o țară în care erau revolte pe străzi din cauza pieselor. Pentru asta este arta!”, spunea ea, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Un aspect mai puțin cunoscut al artistei a fost decizia ei de a-și rade complet capul. Într-un interviu, ea a dezvăluit motivul cutremurător care stătea în spatele acestei decizii. Copilăria ei a fost marcată de traume și abuzuri, iar o amintire dureroasă din familia sa a influențat-o profund.

„Când eram copii, sora mea avea cel mai frumos păr roșu, ca femeia aceea superbă din emisiunea Mad Men (Christina Hendricks). Dar mamei i-a intrat în cap ideea că părul surorii mele era urât și oribil și dezgustător. Când aveam părul lung, ea ne prezenta ca fiind fiica ei drăguță și fiica ei urâtă. Și de aceea mi-am tăiat părul. Nu am vrut să fiu drăguță. (…) Era periculos să fiu drăguță, pentru că eram violată și molestată oriunde mergeam”, a afirmat Sinead O’Connor, citată de Metro.co.uk.

Citește și:

De-a lungul carierei, Sinead O'Connor a devenit un simbol al luptei împotriva nedreptății și a abuzurilor. Curajul ei de a-și exprima autenticitatea și de a vorbi despre traumele din copilărie a inspirat multe persoane să fie mai deschise și sincere cu privire la propriile lor experiențe.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.