Setari Cookie-uri

Modele de apreschiuri de oras: adu partia in moda urbana!

Nimic nu ma mai surprinde cand vine vorba de alegerile designerilor pentru fiecare sezon. Trendurile se repeta, desigur. Moda trecutului este mereu reinterpretata. Hainele de noapte migreaza in tinutele zi. Detaliile de lenjerie intima sunt purtate ziua. Si acum, tipul de incaltaminte de partie ajunge in tinutele smart-casual, urbane.

Li se spune moon boots pentru ca arata mai degraba ca incaltamintea purtata de astronauti in spatiu. Si totusi aceste modele de apreschiuri de oras au ca inspiratie calapodul de incaltaminte de partie.

Daca nu stiai ce fel de cizme de iarna sa iti cumperi in acest sezon, ca sa fii altfel, afla ca o pereche de moon boots poate fi alegerea in trend. Sa nu mai spunem ca este si extrem de calduroasa si de confortabila.

Modele de apreschiuri de oras

Va parea ca ai schiurile la tine sau placa de snowboard. Va parea ca te indrepti spre partie, insa numai la capitolul incaltaminte. De fapt, vei fi probabil cea mai cool aparitie. Si printre putinele femei care nu se vor plange ca le-au inghetat picioarele.

Citește și:

Aceste cizme de iarna pufoase, masive, fara doar si poate, calduroase pornesc de la tipul de incaltaminte de partie, insa crede-ma, au primit un mare upgrade in colectiile creatorilor de moda. Upgrade-ul luxului. :D

Se poarta modele de apreschiuri de oras din blana, din piele intoarsa, cu ciucuri, cu sireturi masive, cu panglici, cu talpa de sabot sau cu talpa de moon boots.

Modele de apreschiuri de oras

Modele de apreschiuri de oras

Se poarta moon boots urban-chic

Se poarta apreschiurile in toate culorile, alaturi de blana si tesaturi pretioase, intr-un mix ce aminteste de eschimosi, la Prada. Se poarta apreschiuri alaturi de tesaturi cadrilate, cojoace supradimensionate si palarii din blana, intr-un stil nomad-eclectic la Coach 1041.

Se poarta moon boots cu insertii de texturi brodate, cusaturi decorative, franjuri colorate, alaturi de haine in stil etnic, Boho, la Maison Margiela si Etro. Se poarta modele de apreschiuri de oras din blana alba, pufoasa, cu pantaloni la dunga, la Moncler Grenoble.

Citește și:

Si mai multe articole sporty chic

Si mai multe articole sporty chic

Cu alte cuvinte se poarta toate combinatiile posibile de texturi, imprimeuri, tesaturi! Si se poarta toate stilurile de apreschiuri: de la modele tip gheata, pana la cele complet din blana, sau la cele din fas. Important este sa nu le asortezi cu tinute sporty, ci in stilurile eclectice prezentate mai sus.

Sursa foto front page – Pagina oficiala de facebook Montcler Grenoble, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.