Setari Cookie-uri

3 modele de topuri pentru vara aceasta

Cand vine vorba de topuri pentru vara, ma gandesc la bluze cu umerii goi sau maiouri cu bretele subtiri din materiale vaporoase si cat mai deschise la culoare.

Pentru ca un top negru, oricat de vaporos si de mic ca dimensiune ar fi, tot va atrage si va retine caldura.

Chiar daca eu nu am facut asta pana acum, iti recomand sa stai cat mai departe de hainutele mulate si inchise la culoare.

Bucura-te de libertatea pe care vara ti-o pune la dispozitie si pastreaza la vedere in dulap topuri in nuante de roz, verde, galben, albastru, topuri albe confectionate din materiale cat mai subtiri.

Mai jos te las sa te inspiri din recomandarile mele de la categoria "topuri pentru vara". Am fost atenta sa selectez modele din stilurile oarecum diferite, modele pe care le poti introduce, dupa preferinta, in outfit-uri elegante sau casual.

Top cu umerii goi si franjuri

Daca mi-ai citit din materialele anterioare, stii deja ca topurile, tricourile si puloverele cu umerii goi sunt preferatele mele.

Citește și:

Pai daca e asa, puteam eu sa raman indiferent in fata acestui top alb ideal pentru o zi torida de vara?!

Se combina cu blugi, cu fusta, cu pantaloni scurti sau cu pantaloni la dunga, insa as prefera ca in picioare sa port incaltaminte cu toc, pentru un plus de feminitate si eleganta.

Top cu umerii goi

Cauta alt model de top pentru vara aceasta!

Top cu decolteu in V

Multi ani la rand am purtat doar bluze cu decolteu, insa s-a intamplat la un moment dat sa simt nevoia sa ma acopar mai mult. Si, sincer, am asa o mica urma de regret. Cum ar spune prietena mea, macar cat sunt tanara sa ma arat si sa ma imbrac provocator.

Asa ca nu mi-a fost greu sa ma decid daca sa aleg sau nu acest top de vara cu decolteu in V. Daca ma intrebi pe mine, chiar este un top cu un decolteu decent, usor mascat de bretele.

Top cu decolteu in V

Gaseste modelul de top care se potriveste stilului tau!

Top de vara crosetat

Visez de ceva vreme la un costum de baie crosetat al meu, dar pentru ca mi-a fost dat sa "intalnesc" topul de vara din imagine, pana se face vremea de plaja, am de gand sa defilez imbracata cu acesta.

Citește și:

O pereche de pantaloni scurti cu talie inalta, adidasi sau sandale cu platforma inalta in picioare, topul bleumarin, o palarie pe cap si sunt gata sa ma bucur de o vara ca-n filmele americane.

Top crosetat de vara

Mai multe modele de topuri pentru vara


Sper ca ti-au placut recomandarile mele si ca te-au inspirat!

Te invit, de asemenea, sa studiezi intreaga oferta de topuri pentru vara si sa le alegi pe cele care consideri ca iti vor pune cel mai bine in valoare silueta si bronzul.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Svitlana Sokolova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.