Setari Cookie-uri

5 rochii de senzatie pe care le astept cuminte de Black Friday

Cumpara-ti anul asta rochii pentru fiecare eveniment din 2018 incercuit deja in calendarul tau cu planificari. Toate pot fi achizitionate in perioada 17-19 noiembrie 2017, cand Black Friday vine cu oferte irezistibile.

Te indemn si pe tine sa faci asta, pentru ca eu tare imi doresc sa fac o mica curatenie de iarna in dulap si sa pun deoparte hainutele vechi, iar in locul lor, pe umerase, sa se aseze frumos cateva rochii de toamna si de vara, casual si elegante.

Tot de Black Friday stiu sigur ca voi gasi la reducere si rochia de Craciun si rochia de Revelion. Mi-am pregatit o lista draguta pe care ti-o las si tie mai jos:

Rochie cu broderie

Rochia din imaginea alaturata este un model pe care mi-ar placea sa il port asa cum o prezinta manechinul: cu ghete joase sau bocanci. In schimb, daca situatia mi-ar cere-o, as inlocui bocancii cu o pereche de sandale super finute, cu toc inalt, si as obtine astfel o tinuta eleganta demna de orice tip de eveniment. Rochia cu broderie florala a fost si ramane in tendinte.

Rochie cu broderie si plasa

Modele de rochii casual

Rochie bodycon cu dantela

Rochia bodycon se numara printre cele indraznete si provocatoare modele de rochii, de zi sau de seara. Daca ii mai adaugam si culoarea rosie, deja devine o rochie greu de suportat pentru cei slabi de inima (barbatii stiu de ce). Am ales varianta midi si acoperita cu dantela, pentru a pastra totusi un aer de mister asupra siluetei si a formelor.

Citește și:

Rochie cu decolteu adanc

Mai multe rochii elegante

Rochie neagra de seara

Black Friday este ocazia ideala pentru achizitionarea tinutei de Revelion sau a rochiei pe care vrem sa o imbracam la nunta din vara. Eu am deja stabilite doua nunti si doua botezuri, asa ca ar trebui sa profit la maxim de ocazie ca sa nu ma trezesc la anu' ca trebuie sa le cumpar pe toate.

Am ales rochia de seara neagra si lunga, cu despicatura pe picior si un umar gol.

Este pur si simplu... rochia perfecta.

Rochie de seara

Rochii de seara elegante

Rochie tip camasa

Pentru ca m-am mintit ca la 30 de ani o sa am stilul vestimentar complet schimbat, adica mai feminin si mai smart casual, si nu a fost deloc asa, am de gand ca de Black Friday-ul asta sa profit si sa imi achizitionez cateva rochite care-mi vor fi de folos anul ce vine.

Rochia tip camasa este un must have. Este o rochie in care mi-as petrece toata primavara si pe care as lua-o cu mine la birou, dar si la intalnirile cu prietenii.

Citește și:

Rochie tip camasa

Vezi oferta de rochii

Rochie casual cu maneci lungi

Pentru ca mi-a fost intotdeauna "teama" sa port rochii, am acceptat sa fac acest pas de fiecare data cand mi-a aparut in cale o rochie simpla, cu croiala dreapta si pana la genunchi.

Asa ca nu pot sa nu trec pe wishilist-ul de Black Friday o rochie casual de toamna cu maneci lungi. Nuanta de piersica aduce stropul ala de culoare de care am nevoie in viata mea.

Rochie casual cu maneci lungi

Rochii casual de toamna


La rochia de Revelion asorteaza si o bijuterie potrivita. Iata cateva bijuterii de Revelion cu care sa completei tinuta de seara!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Svitlana Sokolova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.