Setari Cookie-uri

Sandale pentru tinuta office de vara

"Asta e vara mea, ne dam la rochita si sanda/ Astept tot anul dupa ea, ca vine-n mai si pleaca toamna. E vara mea".

Nu, nu am innebunit, dar refrenul lui Nicole Cherry este molipsitor si se potriveste perfect cu subiectul materialului meu. Sa te dai la rochita si sanda este cel mai bun sfat de care poti tine cont vara.

Tin si eu cont de el, chiar daca nu in totalitate, ci uneori imi este suficient sa inlocuiesc tenisii cu sandalele si sa ma simt mai bine.

Asa cum am mai spus, imi plac lucrurile simple, pe care atunci cand le port nu atrag atentia asupra mea, de aceea, cand vine vorba de sandale, optez pentru cele cu barete simple, fara strasuri, ciucuri, fundite si alte impodobiri. Si sunt cele mai in masura ca sa completeze tinutele office de vara.

Sandale cu toc pentru tinuta office

E vara, termometrele arata peste 30 de grade Celsius si singurul lucru pe care ni-l mai dorim este sa iesim din casa intr-un outfit care creeaza disconfort.

Disconfortul poate fi cauzat de o pereche de pantaloni mulati, de o bluza care atrage caldura si de niste incaltari care sufoca piciorul sau au tocuri foarte inalte.

Citește și:

Asa ca pentru tinuta office de vara, fie ca asta inseamna o rochie sau pantaloni si camasa, sandalele ideale sunt acelea cu toc mic si gros.

Sandale cu toc

Sandale din piele intoarsa Sandale rosii Aldo Sandale roz

Sandale casual pentru tinuta office

Aici unde lucrez eu nu mi s-a impus o tinuta de munca, asa cum s-a intamplat cand am ocupat postul de secretara (primul meu job).

Sunt libera sa ma imbrac cum simt, dupa placul inimii, dar in limita bunului simt, bineinteles. Iar cand vine vorba de incaltaminte, ca sa ma deplasez repede si fara piedici, aleg perechile de sandale cu talpa joasa.

Sandale cu talpa joasa

Sandale negre Sandale aurii Sandale bej

Pentru un plus de confort si eleganta, indreapta-ti atentia catre sandalele din piele naturala.

Chiar daca costa ceva mai mult, durata lor de "viata" este mai lunga, iar tu vei oferi alta impresie celorlalti.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By wavebreakmedi

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.