Setari Cookie-uri

Black Friday 2017: storcatoare de fructe care ne fac cu ochiul - modele de urmarit!

In fiecare zi avem nevoie de cel putin un pahar de suc natural. Spun "cel putin", pentru ca un pahar reprezinta o singura portie din cele 5 portii de fructe si legume pe care ar trebui sa le consumam zilnic. Asadar, avem nevoie de un aparat mare si performant care sa ne asigure cantitatea necesara de suc natural.

Multi dintre noi sunt tentati sa refuze un storcator de fructe pe motiv ca ar ocupa prea mult spatiu in bucatarie si oricum nu ar fi folosit prea des. Foarte rau! Cu cat este mai mare aparatul, cu atat mai mare iese si doza noastra de sanatate si de energie, lucru care ar trebui sa ne incante, nu sa ne sperie. Eu una stiu ca am foarte multa sanatate de recuperat si iarna asta am de gand sa profit de toate portocalele si mandarinele de pe piata ca sa imi iau vitaminele care-mi lipsesc si care m-au adus in situatia in care racesc de cinci ori pe an.

Astept Black Friday-ul cu nerabdare si cu listuta pe birou. Am mai multe electrocasnice care ma intereseaza, insa storcatorul de fructe este al doilea dupa aspiratorul vertical. Asa ca m-am pus pe cautari si am selectat cateva modele de storcatoare pe care sa le am in vedere in Vinerea Neagra. Urmareste lista si vezi care indeplineste cererile tale:

Citește și:

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W cu stoarcere lenta

Storcatorul Star-Light Slow Juicer SJB-240W foloseste tehnologia de stoarcere lenta ce permite obtinerea celui mai bun rezultat in ceea ce priveste sucul natural din fructe si legume. Star-Light Slow Juicer pastreaza mai multa pulpa in sucul extras, spre deosebire de vechile storcatoare centrifugale.

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W

Storcatoare de fructe si legume Star-Light

Storcator de fructe Philips Viva Collection HR1855/90 cu functie de pre-curatare

Storcatorul de fructe si legume Philips Viva Collection HR1855/90 este primul storcator centrifugal cu functie de pre-curatare. Turnand apa in elementul de impingere se creeaza o fantana care elimina fibrele nedorite de pe capac si usureaza curatarea sitei.

Aparatul are un recipient de 0,8L pentru suc si un recipient pentru pulpa de 1.2L.

Citește și:

Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1855/90

Storcatoare de fructe si legume Philips

Storcator de fructe Philips Viva Collection HR1832/52 cu gura de scurgere anti-picurare

Storcatorul de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/52 este de doua ori mai mic decat celelalte aparate si ocupa un spatiu limitat. Sistemul anti-picurare previne picurarea din storcator, ceea ce inseamna mai putina mizerie in bucatarie. Storcatorul Philips are container integrat pentru pulpa.

Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/52

Storcatoare Philips

Storcator de fructe si legume Tefal Easy Fruit ZE585H38 cu recipient pentru pulpa

Cu storcatorul de fructe si legume Tefal Easy Fruit ZE585H38 se poate prepara de la suc de morcovi si de mere pana la suc de tomate.

Are tub de alimentare XL (75 mm), 2 trepte de viteze, sistem anti-picurare, sistem de siguranta si un recipient pentru pulpa de 3L.

Storcator de fructe si legume Tefal Easy Fruit ZE585H38

Storcatoare de fructe si legume Tefal

Citește și:

Black Friday 2017 se desfasoara in perioada 17-19 noiembrie 2017. Iata alte 5 tipuri de electrocasnice de bucatarie de trecut pe wishlist!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Margouillat Photo

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.