Setari Cookie-uri

Pulovere caduroase pentru o toamna in tendinte

Toamna aceasta sunt in tendinte puloverele pufoase, calduroase si cele care respecta trendurile sezonului. Am ales cateva pulovere care speram sa va incalzeasca mai mult zilele ce urmeaza.

Puloverele sunt unele dintre cele mai comode si mai populare piese vestimentare pentru ca ele se pot adapta fiecarui stil vestimentar si sunt disponibile intr-o varietate foarte mare de modele si culori. Mai jos regasiti o lista frumoasa de pulovere perfecte pentru zilele de toamna.

Pulovere lungi

Puloverele lungi sunt perfecte pentru zilele in care vrem sa adoptam o tinuta lejera, o tinuta care sa ne ofere posibilitatea de miscare pentru a ne putea desfasura activitatile zilnice in voie.

pulovere

Pulover somon, pret de 107 lei - Maxine.ro

Pulover crem, pret de 139,90 lei- Quick24.ro

Pulovere pe gat

Un pulover pe gat este perfect pentru zilele reci,pentru zilele ploioase de toamna si pentru zilele in care vrem sa adoptam o tinuta usor mai dichisita.

pulovere

Pulover pe gat, pret de 918 lei - MyCloset.ro

Pulover cu maneci negre, pret de 109,90 lei - BonPrixro.eu

Citește și:

Pulovere scurte

Puloverele scurte sunt ideale pentru pantalnii cu talie inalta sau pentru cele care au un corp de invidiat. Il poti purta cu o pereche de jeansi cu talie inalta sau cu o fusta din piele.

pulovere

Pulover cu model, pret de 74,90 lei - Kurtmann.ro

Pulover bleu, pret de 57 lei - Maxine.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.