Setari Cookie-uri

7 modele de incaltaminte de purtat in toamna/iarna 2016-2017

Nici n-a trecut vara si vrem sa trecem la garderoba de toamna! E si normal, o fashionista care se respecta se pregateste de noul sezon din timp. Asa ca ne-am pregatit si noi cu cele mai frumoase modele de pantofi, ghete, botine, cizme, bocanci pentru toamna/iarna 2016-2017.

Ma uitam astazi la sandalele mele minunate, cu franjuri. Desigur le ador si le port cu nesat. Dar, sincer, parca abia astept sa trecem la ceva botine. La cizme, uh! Si la toate modelele de pantofi care ne vor face toamna si iarna ce vin mai frumoase. Dar, chiar, care sunt modelele de incaltaminte pe care vom le vom purta cand vine frigul? Hai sa incepem sa visam de pe-acum:

Varf ascutit...

.... si outfit brici – pentru ca pantofii nu sunt pantofi fara varf ascutit. Creatorii de moda i-au gandit astfel si pe cei cu toc si pe cei “cu picioarele pe pamant”. Si pe cei din piele, si pe cei din piele intoarsa. Iar noi ii vom cumpara pe toti

Pantofi cu varf ascutit: 369,90 lei

Peep-toe

"Da, stim ca toamna vine frigul, dar nu ne-am putut abtine!". Parca asa ar fi zis designerii cand au propus pantofii, ghetele si botinele peep-toe. Pe de alta parte se vor purta si layerele de sosete cu incaltaminte, asa ca, intr-o zi ne va fi cald, in alta mai putin cald. Dar cred ca am invatat mai bine de la Carrie Bradshaw ca atunci cand e vorba de pantofi, "sufera fashionista la frumusete".

Citește și:

Ghete decupate: 250 lei

Botine

In ceea ce priveste decoratiunile, se poarta cataramele. Fie in cantitate – in pantofi cu multe curele si catarame – si in cantitate – o singura catarama masiva. Si daca nu preferi cataramele, cu siguranta tintele te vor cuceri. Sau poate adevaratele bijuterii cu pietre stralucitoare. Ori insertiile din pene sau blana. Ai de unde alege!

Botine din piele: 199,99 lei

Paiete

Trecem de la decoratiuni la textura si spunem doar atat: piele intoarsa. Ah, da, si catifea! Acestea sunt cele doua vedete in ale texturilor cand vine vorba de incaltamintea sezonului rece. Ba nu, sunt trei: si paietele cer atentie. Fie, patru si ne oprim: textura ce imita pielea de sarpe si alte reptile e must-have. Ne mai dai voie sa ajungem la a cincea textura? Cand vei afla ca e vorba de auriu, argintiu si practic orice ton metalic, sigur vom avea un cuvant de spus!

Citește și:

Pantofi cu paiete: 249 lei

Imprimeu floral

Nu puteam sa neglijam "inaltimea" la care alegi sa pasesti in toamna/iarna. Si ai de unde alege: tocul mic, kitten-heel, platforma inalta sau flats de tipul masculin.

Botine cu imprimeu: 119,90 lei

Cizme inalte

Tot la capitolul proportii, vorbim si despre lungime. Se poarta ghetele pana la jumatatea gambei. Dar si botinele ce se opresc la glezna (eventual cu toc gros, sau din lemn). Si se poarta si cizmele ce trec de genunchi (mai adevarat cu plasa, sexy divas!).

Cizme maro: 535 lei

Animal print

Si ca sa nu omitem ceva, iti mai spunem ca in materie de culoare, nu ai voie sa ratezi mixul de texturi in doua culori (s-au vazut si alb-negru si degradeuri ale aceleiasi nuante dar si tonuri contrastante). Si daca il ratezi, imprimeurile florale chiar n-au voie sa-ti scape! Si nici cele animal-print!

Citește și:

Botine animal print: 899 lei

Sursa Foto FrontPage: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.