Setari Cookie-uri

O inima franta este cel mai bun lucru care ti s-a intamplat!

De ce e important sa suferi din dragoste?

Fiecare dintre noi traieste diferit despartirile si cel mai probabil, nu o sa intelegi de ce se numeste „inima franta” pana cand nu treci exact prin asta. Nu de putine ori se intampla ca oamenii sa descrie despartirile ca fiind insotite de o senzatie fizica de durere si de greutate apasatoare in zona inimii.

In toate filmele de dragoste si in toate cantecele siropoase auzi ca „dragostea doare” insa pana cand nu ajungi sa iti plangi in pumni din cauza ei, nu vei intelege exact metafora. Si e perfect normal sa iti doresti sa plangi, sa te inchizi in camera si sa nu dai ochii decat cu baiatul care iti aduce pizza, in cazul fericit in care ai pofta de mancare. Toate aceste reactii sunt perfect normale in urma unei despartiri si trebuie sa iti dai voie sa treci prin ele, ca sa poti merge mai departe.

E usor de crezut ca cele mai rele zile sunt imediat dupa ce ti s-a frant inima si ca intr-o luna de zile, te vei simti mai bine. Daca sentimentele nu au fost suficient de puternice, e foarte probabil sa se intample acest lucru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.