Setari Cookie-uri

Melodia care a frânt inimi! Shakira, împreună cu băieții săi cântă despre noua lor viață

Shakira a lansat o nouă melodie după despărțirea de Gerard Pique. În videoclip apar și cei doi copii ai ei, care își îmbrățișează mama.

Shakira a trecut printr-o perioadă tumultoasă în ultima perioadă, după despărțirea de Gerard Pique. Artista a ales să se mute definitiv din Barcelona la Miami, alături de cei doi băieți ai săi, dorind să înceapă o nouă viață. Vedeta a fost foarte afectată de separarea de cel cu care a format o familie timp de 12 ani, mai ales că Pique se află deja într-o nouă relație, cu o studentă în vârstă de 23 de ani.

Shakira a lansat o melodie alături de Bizzrap, în care l-a umilit pe fostul ei partener de viață, dar și pe noua iubită a acestuia. Acum, artista a împărtășit cu internauții o nouă melodie, de această dată cu un mesaj sensibil și cu imagini emoționante. Shakira cântă alături de cei doi copii ai ei, Milan și Sasha, piesa "Acrostico".

Citește și:

În videoclip, cei trei apar lângă pian, iar în jurul lor se află multe cutii, reprezentând mutarea din Barcelona la Miami. La finalul videoclipului, cei doi copii își îmbrățișează mama.

„Singurul lucru pe care îl vreau e fericirea ta. Surâsul tău este slăbiciunea mea”, spune Shakira.

Artista a dezvăluit că cei doi băieți ai ei au dorit să apară în videoclip, iar ea le-a îndeplinit dorința. Într-o postare separată pe rețelele sociale, artista le-a mărturisit fanilor ei că Milan a început să compună cântece, în timp ce Sasha cântă din ce în ce mai bine la pian.

„Anul acesta, Milan a scris cântece care mi-au adus lacrimi de emoţie în ochi, iar Sasha a petrecut ore întregi la pian, descoperindu-şi vocea.” a declarat artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.