Setari Cookie-uri

Cum sa ascunzi imperfectiunile pe plaja: costum de baie modelator

Ma tot uit in calendar si ma minunez: cum se face ca ne aflam deja in luna Mai? Inca cateva saptamani si intram in cea de-a doua jumatate a anului 2017, iar eu o sa defilez vara asta cu aceeasi silueta de anul trecut.

Of, Mia, oare cand o sa incetezi sa te mai minti amanand lucrurile?! Pe langa faptul ca nu am facut nimic ca sa am abdomenul si posteriorul la care visez, sunt sigura ca nici nu o sa ajung sa stau la plaja ca sa obtin bronzul dupa care tanjesc. Shame on me!

In cazul asta nu pot decat sa ma bucur din suflet si sa multumesc celor care au inventat costumul de baie modelator. Sunt costume de baie intregi, cu efect natural de modelare a curbelor feminine, confectionate din material special cu proprietati de uscare rapida.

Am selectat pentru recomandare trei modele din stiluri diferite:

  • pentru femeile elegante;
  • pentru femeile care-si doresc sa fie fashion chiar si la plaja;
  • pentru femeile cu statutul de mamica.

Costume de baie cu efect de subtiere

Costum de baie modelator

Costum de baie stil "Baywatch" Costum de baie cu benzi strappy Costum de baie mov

Daca vrei sa te simti ca Pamela Andeson in serialul "Baywatch", doar ca intr-o varianta mai cuminte, de mamica chiar, iata costumul de baie ideal! Este un costum de baie rosu dintr-o singura piesa, prevazut cu margini elastice, cupe intarite cu pernute detasabile, decolteu si spatele gol. Este confectionat din material cu proprietati de uscare rapida si are efect de subtiere si modelare a curbelor feminine.

Citește și:

Nu e nimic gresit in dorinta de a fi fashion la +35 de grade, pe nisipul fierbinte si in apa, asa ca pentru acelea dintre voi care-si doresc sa fie in centrul atentiei in orice moment, recomand costumul de baie cu efect de subtiere prevazut cu benzi subitiri (strappy). Partile laterale au model animal print si model ornamental, care creeaza efectul optic de subtiere.

Costumul de baie cu banda elastica in fata ma face sa spun despre el ca este un costum de baie pentru doamnele cochete, care vara isi petrec o mare parte din zi la barul de pe plaja, band cocktail-uri impreuna cu 1 sau 2 prietene.

Costum de baie elegant cu efect de modelare - ideal pentru doamne

Este un costum de baie cu efect natural de modelare si cupe fin intarite, un motiv in plus sa iti petreci ziua lasandu-te admirate de toti cei veniti la plaja.

Ca si celelalte modele, acest costum de baie este confectionat din material cu proprietati cu uscare rapida.

Citește și:

Acum ca secretele unui trup fara imperfectiuni au fost dezvaluite, nu iti mai ramane decat sa pastrezi banuti pe card si sa faci cateva click-uri pentru a intra in posesia unui costum de baie miraculos!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Elena Rudakova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.