Setari Cookie-uri

Andreea Mantea nu găsește tratament la problemele sale de sănătate. Vedeta nu știe încotro să se îndrepte

Starea de sănătate a Andreei Mantea nu este deloc una bună, astfel că bruneta se confruntă de două săptămâni cu simptome insuportabile. Vedeta le-a povestit totul internauților, spunând că a încercat toate medicamentele posibile.

Andreea Mantea nu se află în cea mai bună formă fizică, asta pentru că problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap brunetei. Vedeta se confruntă de două săptămâni cu o răceală puternică și nu știe ce medicamente să mai ia pentru a-și reveni.

Andreea Mantea este răcită de două săptămâni și nu simte nicio îmbunățățire asupra stării ei de sănătate, chiar dacă a încercat diverse medicamente și chiar terapii naturiste. Vedeta s-a plâns pe contul său de social media cu privire la situația în care se află, iar internauții au empatizat imediat cu prezentatoarea tv.

‘’Eu nu mai înțeleg. Nu mai înțeleg ce răceală am. Nu mai înțeleg absolut nimic. Eu știam că orice răceală ține 7 zile. Eu așa știam, că orice răceală ține 7 zile și că trece și cu pastile și fără. Covidul cât ținea, 7-10-14 zile, gripa A nu știu cât ține, 7-8-10 zile. Măi, dar eu sunt răcită de două săptămâni. Eu de două săptămâni nu-mi revin. Eu de două săptămâni nu mai pot. Ieri m-am simțit un pic mai bine și astăzi iar m-am trezit.. Iar am luat-o de la capăt. Nu mai știu ce tratament să iau, ce pastile!? De fapt, le-am luat pe toate. Am luat și naturiste’’, le-a mărturisit Andreea Mantea prietenilor ei virtuali.

Citește și:

Vizibil obosită și cu răbdarea la pământ, Andreea Mantea speră să își revină cât mai repede cu putință, asta pentru că în curând va modera o nouă emisiune la Kanal D și are foarte multe alte proiecte în plan.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.