Setari Cookie-uri

Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș! Cuvinte dure și reproșuri la adresa fostei concurente Survivor

Cristi Mitrea a avut o reacție neașteptată la adresa Roxanei Nemeș, după participarea acesteia la emisiunea Survivor. Ce a putut să spună fostul iubit al Andreei Mantea despre artistă?

Roxana Nemeș a părăsit show-ul după doar 4 săptămâni de competiție în Republica Dominicană din cauza unor probleme de sănătate. Însă, drama ei nu s-a oprit aici. Invitată în cadrul emisiunii de la Pro TV, La Mărută, ea a fost subiectul unor remarci dure și umilitoare din partea lui Cristi Mitrea.

Drama Roxanei Nemeș a început când a fost nevoită să părăsească competiția din Republica Dominicană din motive de sănătate, mai precis din cauza endometriozei, o afecțiune ginecologică destul de serioasă. După ce s-a întors în țară, a fost invitată într-un show televizat, unde a trebuit să facă față unor acuzații și comentarii dure din partea lui Cristi Mitrea.

În timpul emisiunii, Mitrea a făcut afirmații jignitoare la adresa Roxanei, sugerând că aceasta nu a adus niciun beneficiu echipei sale din Survivor All Stars și că nu este înzestrată cu abilități pentru a face față competiției.

Citește și:

"Adică, nu am adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului. Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici.", a declarat Mitrea, potrivit Cancan.

Roxana Nemeș a reacționat prompt la aceste afirmații jignitoare, întrebând retoric de ce Cristi Mitrea comentează într-un mod atât de critic, mai ales că nu a fost el însuși participant în cadrul competiției Survivor.

"Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?", a replicat Roxana.

Cu toate acestea, fostul iubit al Andreei Mantea a continuat să o critice pe Roxana Nemeș, sugerând că nu are nicio abilitate pentru acest tip de concurs și că nu s-a implicat pe traseu

Citește și:

. "Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Ce legătură are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai făcut nimic pe traseu. Păr blond și ochi frumoși, atât.", a adăugat el.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.