Setari Cookie-uri

Cum să faci fotografiile perfecte (fără device-uri scumpe și fără aparat profesionist)

Răspunsul la această întrebare poate fi smartphone-ul HONOR X8, disponibil acum și în România

Paginile noaste de socializare au devenit, pentru cei mai mulți dintre noi, un fel hibrid între carte de vizită și jurnal, indiferent de rețelele pe care se întâmplă acest lucru. Desigur că astfel de platforme au și dezavantaje, dar dacă tragem linie, la finalul zilei ne ajută să rămânem conectați unii cu ceilalți, chiar și atunci când suntem la distanță. Dacă ți s-a întâmplat să te întâlnești neplanificat cu un prieten pe care nu l-ai văzut de ani de zile, dar pare că v-ați văzut ultima dată mai acum o săptămână, iată unul dintre avantajele rețelelor sociale.

Chiar dacă recunoaștem sau nu, toți ne dorim ca paginile noastre să redea fidel, frumos și clar experiențele plăcute pe care le trăim, iar pentru acest lucru avem nevoie de telefoane cu camere cât mai performante și de câteva trucuri care vă pot transforma în mini-influencers:

  • Găsește-ți unghiul ”bun”

Nu există deținător de smartphone care să nu-și fi făcut măcar o dată un selfie. La fel de clar e faptul că până îți faci un selfie care să îți placă, s-ar putea sa îți ia ceva timp. Cea mai sigură metodă pentru a obține un selfie bun este să îți găsești ”unghiul”. Practic, să schimbi înclinația capului, a trunchiului, a bărbiei până când descoperi poziția care te avantajează.

  • Nu încerca să imiți modelele profesioniste

Pe vremea când Photoshop era un semi-secret (prost păstrat) se spunea că nici modelul real nu seamănă cu persoana din poză. Prin urmare, cel mai bine e să pozezi natural, așa cum te simți cel mai confortabil în pielea ta, în poziții firești. Desigur, pentru un strop de creativitate, te poți juca cu miile de filtre disponibile.

  • Ai grijă cum îți alegi lumina

Cea mai sigură cale pentru a obține o fotografie frumoasă este să o faci la lumină naturală. Pe cât se poate, încearcă să eviți neoanele în mod special care emit o lumină rece, dură și care dau uneori o paloare neplăcută pielii.

În cele din urmă, ultima dilemă și poate cea mai importantă este cu ce tip de dispozitiv facem fotografiile, iar aici trebuie luat în calcul în primul rând raportul calitate-preț. Dacă ești creator de conținut la început de drum sau pur și simplu cauți un smartphone ideal pentru a capta cele mai frumoase amintiri personale, HONOR X8 ar putea fi varianta ideală pentru tine.

Caracteristicile smartphone-ului HONOR X8:

1. Cameră ultra-clară de 64MP

Perfectă pentru fotografi în devenire și creatori de conținut care își doresc să înregistreze momente speciale cu familia și prietenii, camera ultra-clară de 64 MP le permite utilizatorilor să surprindă mai multe detalii și fotografii dinamice. Camera cu unghi larg de 5MP, cu un unghi de vizualizare de 120o[1] și o apertură f/2.2 le permite utilizatorilor să încadreze cu ușurință mai multe elemente în cadru datorită deschiderii ample.

2. Memoria HONOR RAM Turbo

Nu este suficient ca smartphone-ul tău să facă fotografii bune. Acesta trebuie să fie dotat cu memorie foarte bună care să eficientizeze experiența utilizatorului. Noul HONOR X8 este echipat cu HONOR RAM Turbo (6G+2G), o tehnologie HONOR care convertește o parte din memoria flash în memorie RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi extinsă la 8GB RAM. Această tehnologie extinde stocarea RAM prin comprimarea aplicațiilor de fundal și oprește închiderea proceselor de fundal atunci cândschimbi aplicațiile, asigurându-se că poți prelua un apel și poți scrie un mesaj în timp ce aplicațiile rulează în continuare.

3. Baterie cu durată lungă de viață

HONOR X8 este echipat cu o baterie de 4000 mAh[2], care garantează o durată lungă de viață a bateriei. Acest lucru înseamnă că îți poți petrece până la 13 ore pe YouTube, 19 ore de navigare pe web și 9,3 ore de gaming[3]. Prin încărcătorul cu fir HONOR SuperCharge de 22,5 W, o încărcare de doar 10 minute a bateriei asigură o redare de până la trei ore de redare video online.

4. Design elegant

Conceput pentru un public preocupat de stil, HONOR X8 este disponibil în trei culori uimitoare: Titanium Silver, Midnight Black, and Ocean Blue[4]. HONOR X8 a fost proiectat cu o carcasă ultra subțire și ușoară, cu o grosime de doar 7.45 mm[5] și o greutate de numai 177 g[6]. HONOR X8 se potrivește foarte bine în palmă și se poate strecura cu ușurință în genți de mici dimensiuni și buzunare înguste datorită designului special cu margini plate și colțuri rotunjite.

5. Experiență excelentă de vizionare și protecția ochilor

HONOR X8 are rame super înguste care oferă un raport ecran-corp impresionant de 93,6%[7]. Acest raport este cel mai ridicat comparativ cu smartphone-urile din aceeași categorie de produs disponibile pe piață. De asemenea, dispozitivul dispune de ecran HONOR FullView de 6,7 inchi[8], cu o rezoluție de 2388x1080 pixeli[9] și 16,7 milioane de culori, toate acestea sporind claritatea și oferind o experiență realistă de vizionare, ideală pentru urmărirea filmelor, gaming și fotografii.

Pe lângă toate acestea, HONOR X8 este dotat cu funcții avansate de protecție a ochilor, incluzând certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light[10], modul eBook și modul Dark, asigurând o experiență confortabilă de citire și vizionare, chiar și după perioade lungi de utilizare sau în condiții de iluminare scăzută.

foto prima pagina Look Studio/ Shutterstock

[1]Nivel hardware 120°. Numărul real poate fi puțin mai mic.

[2]Capacitatea nominală este de 3900 mAh. (Baterie nedemontabilă)

[3]Date provenite de la laboratoarele HONOR. Durata de viață a bateriei depinde de situațiile reale de utilizare.

[4]Cele trei culori nu sunt vândute în toate regiunile, vă rugăm să consultați produsele vândute local.

[5]Date provenite de la laboratoarele HONOR. Grosimea (7,45 mm) este măsurată în punctul cel mai subțire și nu include denivelarea camerei. Dimensiunile reale pot varia în funcție de configurație, procesul de fabricație și metoda de măsurare.

[6]Date provenite de la laboratoarele HONOR. Greutatea reală poate varia în funcție de configurațiile produsului, procesele de fabricație și metodele de măsurare.

[7]Date provenite de la laboratoarele HONOR.

[8]Date provenite de la laboratoarele HONOR. Cu un design cu colțuri rotunjite, lungimea diagonală a ecranului este de 6,7 inchi atunci când este măsurat conform dreptunghiului standard (zona reală vizibilă este puțin mai mică).

[9]Rezoluția este măsurată ca dreptunghi standard, astfel că pixelii efectivi sunt puțin mai mici.

[10]Acest produs nu are funcție terapeutică.


Kudika
3 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.