Setari Cookie-uri

Dacă porți numele unei vietăți necuvântătoare, ai acces gratuit la Muzeul Antipa, de Ziua Mondială a Animalelor

Muzeul Antipa își deschide larg porțile mâine, 4 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor. Cei care poartă numele unei vietăți necuvântătoare vor avea acces gratuit.

Mâine, 4 octombrie, se sărbătorește la nivel mondial Ziua Animalelor. Cu acest prilej, cel mai vizitat muzeu din București, Muzeul Antipa, îi așteaptă pe toți copiii, dar nu numai, să participe la o călătorie imaginară în jurul lumii, dar și la expoziția permanentă de animale.

Mai mult, cei care poartă numele unei ființe necuvântătoare vor avea acces gratuit în cadrul muzeului.

"Vă așteptăm marți, 4 octombrie 2022, la Muzeul Antipa, să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Animalelor!

Cu acest prilej, vă anunțăm că toți vizitatorii care poartă numele unei vietăți din lumea necuvântătoarelor au acces gratuit în expoziția permanentă!

Vă invităm, așadar, pe toți cei care iubiți animalele, fie că le purtați sau nu numele, să vă petreceți ziua la muzeu și să participați la o călătorie imaginară în jurul lumii, însoțiți bineînțeles de animalele preferate de la Muzeul Antipa!", este anunțul postat pe pagina de Facebook a Muzeului Antipa.

Citește și:

Ziua Mondială a Animalelor a luat naștere în 1931, în urma convenției de la Florența, care are ca scop atragerea atenției asupra extincția animalelor și creșterea numărului de specii pe cale de dispariție.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.