Setari Cookie-uri

Mirela Zeța, celebra actriță din Mondenii, s-a căsătorit în mare secret: Mi-am întâlnit iubirea salvatoare...

Mirela Zeța, celebra actriță din serialul Mondenii, trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta s-a căsătorit în mare secret și a dezvăluit ce aspecte s-au schimbat în relația sa după mărtitiș.

Mirela Zeța, cunoscuta pentru rolurile sale din "Mondenii", a surprins recent pe mulți dintre admiratorii săi cu o dezvăluire neașteptată: căsătoria sa secretă care a avut loc acum doi ani. Actrița, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că, în ciuda popularității sale, puțini au știut despre relația sa amoroasă.

Faima Mirelei Zeța a crescut odată cu aparițiile sale în "Mondenii", unde a încântat publicul cu imitațiile sale, alături de Mihai Bendeac și Andreea Gramoșteanu. Cu toate acestea, viața personală a actriței a fost întotdeauna o enigmă pentru mulți. Însă, într-un interviu recent pentru Unica, actrița a făcut lumina asupra unei părți din viața sa privată, dezvăluind că s-a căsătorit în secret acum doi ani.

Citește și:

"Mi-am întâlnit iubirea salvatoare. Îmi este foarte greu când semnez, trebuie să mă gândesc de două ori ce semnez pe acte," a mărturisit actrița în cadrul interviului, pentru sursa citată mai sus.

Deși căsnicia sa a rămas ascunsă de ochii lumii, vedeta a subliniat că singurul lucru care s-a schimbat după căsătorie a fost numele său, restul relației rămânând cu totul la fel ca și până acum. Ea și-a dorit discreție totală în legătură cu acest aspect al vieții sale personale.

"Pentru mine, căsătoria este o consecință a unei relații frumoase cu partenerul meu. Dacă acea relație este bună, atunci și căsătoria este bună. Este o experiență. Voiam să știu cum este. Eram curioasă," a adăugat ea.

Citește și:

Pe lângă dezvăluirile sale, un alt aspect care a adăugat subiectului un plus de interes este legătura anterioară a actriței cu colegul său de platou, Mihai Bendeac. Actorul a mărturisit că, în timpul facultății, a trăit o poveste de dragoste cu Mirela Zeța, perioadă pe care o rememorează cu drag, deși recunoaște că diferențele de caracter au dus la despărțirea lor.

Eram în facultate, prin anul doi. Ce vremuri! N-a durat foarte mult, dar a fost superb și am avut multe de învățat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalități ce se lovesc mereu cap în cap”, spunea actorul la acea vreme.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.