Setari Cookie-uri

Cum și-a câștigat Mihai Găinușă banii, în cei 7 ani de când nu a mai apărut la televizor?

Mihai Găinușă a luat o pauză de 7 ani de la emisiunile tv, timp în care s-a dedicat altor pasiuni, din care își câștiga traiul.

Mihai Găinușă a luat o pauză de 7 ani de la emisiunile tv, timp în care s-a ocupat de alte proiecte, tot din sfera jurnalismului. El, împreună cu Șerban Huidu erau nelipsiți în fiecare miercuri seară din fața micilor ecrane, prezentând Cronica Cârcotașilor.

Mihai Găinușă și-a luat la revedere de la telespectatori în anul 2004, după ce a spus că a primit o altă ofertă. Prezentatorul tv și-a început cariera tv în anul 1997. De când a renunțat la emisiunea de la Primatv, Mihai Găinușă și-a schimbat complet viață și s-a reprofilat.

Astfel, în anii ce au urmat, prezentatorul a lucrat la radio, acolo unde prezenta știrile, iar uneori, avea invitați din diverse domenii. Acum, după 7 ani de pauză, MIhai Găinușă se pregătește să intre din nou în lumina reflectoarelor și pregătește un nou proiect.

Citește și:

„Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotașilor după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici.

Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruț Kegheș, cu Octavian Păscuț-Mistrețu și cu alți oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune și să nu vă dezamăgim', spunea fostul prezentator TV, în 2004.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.