Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea, prima reacție după ce s-a zvonit că mariajul său și al Liviei a ajuns la final

Cătălin Bordea și soția sa, Livia, trec printr-un moment dificil al vieții lor. După o poveste de iubire de 10 ani, actorul și partenera lui de viață și-ar fi spus Adio. Ce declarații a făcut Cătălin Bordea?

Cătălin Bordea trece printr-o perioadă complicată a vieții lui, iar pe plan peronal lucrurile nu stau deloc așa cum și-ar fi dorit. După ce s-a întors de la America Express, unde a și câștigat premiul cel mare, viața actorului a căpătat o nouă întorsătură.

În presă s-a vehiculat faptul că el și soția lui, Livia, nu ar mai forma un cuplu. Mai mult, se scria că cei doi au semnat deja actele de divorț și că nu mai locuiesc împreună. Recent, contactat de jurnaliștii de la click.ro, Cătălin Bordea a menționat că nu a semnat încă actele de divorț. Cel mai probabil, juratul de la IUmor speră la o împăcare cu Livia, pe care o iubește enorm și pentru care ar face orice sacrificiu.

„Încă nu…”, a declarat Cătălin Bordea pentru sursa mai sus menționată. Deși nu a semnat încă actele de divorț, Cătălin Bordea va trebui să facă acest pas, asta pentru că Livia nu își dorește împăcarea.

Citește și:

Cătălin Bordea a fot la psiholog pentru a-și salva căsnicia

Cătălin Bordea își iubește la nebunie soția și nu ezită să îi arate în mod public cât de mult înseamnă pentru el. Actorul a mers și la terapie pentru a-și rezolva anumite probleme personale, totul pentru ca mariajul său cu Livia să continue.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face însă discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru cancan.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.